Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Trojmiasto - gdzie kupie terrarium ?

Mieszany widok

Trojmiasto - gdzie kupie terrarium ?

Witam.
    Mam goraca prosbe. Czy ktos z was moze mi polecic miejsce w Trojmiescie gdzie fachowcy zloza mi terrarium dla Weza Mlecznego ?
    Pozdrawiam.

Re: Trojmiasto - gdzie kupie terrarium ?

Chyba nie ma takich miejsc. Chyba ze myslisz o szklarzu. Sproboj poczytac w dziale Sprzedam. Sa niektorzy, co robia terra na zamowienie.

GasYou
    Guest

Terra o wymiarach 80x45x35 u nas w sklepie kosztuje ok 180 zł. Co do urzadzenia to koszty sa zależne od tego co chciałbyś mieć w środku. Jeśli będziesz zainteresowany to wejdź kiedyś do Zwierzyńca w Realu (Przymorze - Gdańsk) i pogadamy.

Nie radzę kupować w sklepie zoologicznym, no chyba, że dysponujesz większą gotówką. Poszukaj ogłoszeń na forum "Sprzedam" i kup terrarium od (byłego) hodowcy. Prawdopodobnie w dodatkowe koszta trzeba będzie doliczyć opłatę za przesyłkę konduktorską, ale i tak prawdopodobnie wyniesie Cię to taniej niż w sklepie zoologicznym. Ewentualnie bodajże "rzyraf" profesjonalnie wykonuje przeróżne terraria na zamówienie, ale on też mieszka daleko - w Warszawie.

Nie radzę kupować w sklepie zoologicznym, no chyba, że dysponujesz większą gotówką. Poszukaj ogłoszeń na forum "Sprzedam" i kup terrarium od (byłego) hodowcy. Prawdopodobnie w dodatkowe koszta trzeba będzie doliczyć opłatę za przesyłkę konduktorską, ale i tak prawdopodobnie wyniesie Cię to taniej niż w sklepie zoologicznym. Ewentualnie bodajże "rzyraf" profesjonalnie wykonuje przeróżne terraria na zamówienie, ale on też mieszka daleko - w Warszawie.

Z checia wykonam Ci takie terra z OSB. Od samego terra az do wykonczenia jesli sobie tego zyczysz z oswietleniem.
    Kontakt email lub gg1653654

Drak
    Guest

Black to ja ciebie tez sobie zamawiam podaj swoj numer gg jak mozesz to sie moze jakos ugadamy ;]

gg bylo wyzej podane

ja robię na zamówienie u szklarza swoje terra i jestem baaardzo zadowolona projekt wykonuję sama, daję szklarzowi a on robi dokładnie tak, jak sobie zyczę

Uprawnienia umieszczania postów