Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: sklepy na Śląsku

sklepy na Śląsku

Mieszkam w rudzie śląskiej i moze ktos zna fajne adresy sklepów z góry dziękuje

Re: sklepy na Śląsku

"Kongo" Katowice plebiscytowa. 0 papierów ale fajne zwierzki, przystępne ceny
    "Masson: Chorzów wolnosci - fajny sklep, nie fajne ceny
    "animals" Zabrze centrum handlowe Platan - Polecam

No i kilka osób "prywatnych" ;-) kontakt na giełdzie w poniedziałki

polecam Sułka (www.biofil.pl)

W Rudzie Śląskiej na halembie jest sklep "Kakadu" można kupic świerszcze na paczki w cenach giełdowych, a warunki w jakich są zwierzęta pozostawiają troche do zyczenia
    Pare postów nizej jest mowa o "Animal Planet" też warto iść...
    Ale zależy co chcesz kupić bo warto tez jechać do "Massonu" lub "Animalsa" jak powiedział Korsakow. A jak chcesz pooglądać zwierzaki to można jechać do hipermarketowcyh sklepów w plejadzie bytomiu w Rudzie Śląskiej Plaza

hehe ja mieszkam na Halembie gościu z :Kakadu to mój kumpel jest spoko wszystko załatwi ja tam tydzie temu kupiłęm Elaphe guttata

ja rowniez polecam Kongo na plebiscytowej w Katowicach, ta pani dobrze sie zna na gadach nie oszukuje i moze pomoc
    Pozrdrawiam Nazer.

Jeszcze tam nie byłem musze sie wybrać do Kongo, Goblin a w kakadu mieli taką chorą agame czerwonogłową miała okropną infekcje bakteryjna albo cos na pysko i co zdechłą czy co sie z nia stało?

DAREK_A_PLANET
    Guest

James możesz zapomnieć o moim sklepie nie musisz go polecać mój sklep i ja sami sie zareklamujemy ! WIEDZĄ I WARUNKAMI ! POZDRAWIAM
    TEŻ POLECAM "ANIMALS" PLATAN

DAREK

hehehe zdechła ja też żałuje że zdechła ale byla brzydka może niema tam świetych warunków ale oplaca się zamawiać i odbierać odrazu

hehe ja tez sie musze wybrać do Kongo aha James a skad jestes dokladnie :> może sie jakoś ugadamy w związku z giełdą w Świętochłowicach moje GG 2759773 możesz kiedyś wpaśc :d

ciekawe bo ja zawsze tam na faceta trafiam ;-)

Uprawnienia umieszczania postów