Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Maczniki po raz setny :P

Azzurreeuss
    Guest

Re: Maczniki po raz setny :P

twierdzisz ze ida na jakosc a nie na ilosc.

w-g mnie gekony na maczniakach sa duzo wyzszej jakosci ale juz nic nie pisze w tym temacie bo to nie na moje nerwy :P jak cos to priv gg 4180955

Pozdrawiam

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Azzureus to nie jest ciekawa teoria tylko mlodemu gekowi trudniej jest przegryzc pancerz macznika, wiec guttata ma racje. Chyba nawet na gekonlamparci.com.pl jest to napisane i tez nie jestem za tym aby karmic samymi maczniakami bo gekon trzeba urozmaicac diete jak tylko sie da.
    Pozdrawiam

Matt_ns
    Guest

Ja swoje geki karmie samymi macznikami + witaminy i sa o wiele ladniejsze i grubsze niz po karmieniu swierszczami + witaminy

Goblin
    Guest

Hahaha ilość a nie jakość :-) jeszcze niewidziałem żeby geki na świerszczach wyglądały tak dobrze jak na mączniakach...

Guttata
    Guest

widać sa różne szkoły...jednak ja zostane przy świerszczach, róbcie jak chcecie

Jachyr1
    Guest

Ja dzis zaczelem swoja przygode z tymi Pieknymi zwierzakami! Narazie dostalem od Krzystofa.W geka i paczke ok 30 karaczanow i gek je z Chcecia i nie ma zadnych prblemow! chce tylko dodac ze ma ok 16-17 cm i jest pieknie ubarwiony! jak sie oswoi i przyzwyczai do nowego domku t porobie mu zdjecia! zdziwilem sie bardzo ze po wpuszczeniu do terr odrazu zjadl 3 karaczny!

P.S aby nie rozpoczynac nowego bez sensownego zabardzo postu powiedzcie mi jak bierzecie wasze geki na rece!? Widze ze ten jest juz przyzwyczajony do obecnosci czlowieka bosie nie bio i nie uciak do kryjowek na moj widok i bez problemo wsadzilem go dzis z podelka w ktorym przyszedl do terrarium nie bal sie siedziec na rekach i byl spokojny alei naczej sprawa wyglada jak jest w terrarium... popostu chcila bym wiedziec bo gdybym chcial co zmienic w terrarium z wysroju czy tez posprzatac dokladnie to przydalo by sie go wyjac aby spokojnie wszytko zrobic. Z Gory Dziekuje za Odpowiedzi. pozdrawiam

mantid
    Guest

maczniki to tez owady urozmaicenie z nich zadne...

szaryprorok
    Guest

zawsze można wrzucić białe mączniaki-czyli te chwile po wylince-są tak miękkie że gekon spoko da sobie rade...mam inne pytanie -ile jest w tym prawdy że mączniak może szczękami uszkodzić układ trawienny gekona??bo jak się zastanowić to świerszcz ma większy pysk zatem??i i jak zrobić by mączniak był "bezpieczny",ale tak by jeszcze na tyle rzył by się ruszał??

Pozdrawiam

Obcy
    Guest

tyle w tym prawdy co w kosmicznych dziurach w zbożu

Goblin
    Guest

Tak a potem ten mączniak wyskoczy z klatki piersiowej gekona jak alien.... polish pierdoły...

Uprawnienia umieszczania postów