-
Re: Maczniki po raz setny :P
twierdzisz ze ida na jakosc a nie na ilosc.
w-g mnie gekony na maczniakach sa duzo wyzszej jakosci ale juz nic nie pisze w tym temacie bo to nie na moje nerwy :P jak cos to priv gg 4180955
Pozdrawiam
-
Witam
Azzureus to nie jest ciekawa teoria tylko mlodemu gekowi trudniej jest przegryzc pancerz macznika, wiec guttata ma racje. Chyba nawet na gekonlamparci.com.pl jest to napisane i tez nie jestem za tym aby karmic samymi maczniakami bo gekon trzeba urozmaicac diete jak tylko sie da.
Pozdrawiam
-
Ja swoje geki karmie samymi macznikami + witaminy i sa o wiele ladniejsze i grubsze niz po karmieniu swierszczami + witaminy
-
Hahaha ilość a nie jakość :-) jeszcze niewidziałem żeby geki na świerszczach wyglądały tak dobrze jak na mączniakach...
-
widać sa różne szkoły...jednak ja zostane przy świerszczach, róbcie jak chcecie
-
-
maczniki to tez owady urozmaicenie z nich zadne...
-
zawsze można wrzucić białe mączniaki-czyli te chwile po wylince-są tak miękkie że gekon spoko da sobie rade...mam inne pytanie -ile jest w tym prawdy że mączniak może szczękami uszkodzić układ trawienny gekona??bo jak się zastanowić to świerszcz ma większy pysk zatem??i i jak zrobić by mączniak był "bezpieczny",ale tak by jeszcze na tyle rzył by się ruszał??
Pozdrawiam
-
tyle w tym prawdy co w kosmicznych dziurach w zbożu
-
Tak a potem ten mączniak wyskoczy z klatki piersiowej gekona jak alien.... polish pierdoły...
Uprawnienia umieszczania postów