-
Re: Sklep"Animal Planet"!!!!!!!!!!
nie obraż się ale dzięki temu sklepowi mojemu kumplowi zdechł ptasznik bo kupił u nie go jakiś zatrute świerszcze po tym ja k zdechł mu pająk okazało sięże siwrszczy też już były sztywne mimo że miało wszystko czego potrzeba i choć może ma on ciekawe żeczy w tym sklepie to jednak ostrzegam o zatrutych swierszczach no i musze przyznać ze troche drogo ma w tym sklepie wioem bo mieszkam niedaleko i sam tak kupowałem różne rzeczy a mysz którą ja od niego kupiełem też nie pożeył a długo i zdechła po tygodniu a inne z innych sklepów żyjądo dziś także ostrożnie z tym animalem a poza tym ten gościu jest nie zbyt upszejmy. pozdro nara
-
HEJ !!!
Czy to jest pewne że sprzedawca sprzedaje zatrute swierszcze ?!
-
Witam to jest pomówienie ! nie prawdą jest to że sprzedaję zatrute świerszcze moje pająki i gekony też je jedzą i żaden nie padł . A jeśli ci padła mysz i pająk i świerszcze to świadczy o tym jakim jesteś terrarystą a nie o sklepie ! ARIS jesteś na pewno kolegą Jamesa . ja sprzedałem już tysiące świerszczy i większych bzdur nie słyszałem . pozdrawiam Darek.
-
Arisa nie znam, a świerszczami z animala karmiłem ponad rok i agama żyje.
-
Pewnego razu trafiłem na Darka w necie (nie przypadkowo). Zapewniał, że ma duży wybór ptaszników oraz artykułów. Przejechałem kawał drogi (30km od Częstochowy) do Rudy, żeby przekonać się czy jest to faktem. Nie żałuję, sklep oferuje szeroką gamę ptaszników, jest też skorpion, ryby, gekony itp. Dużo artykułów od pokarmów po świetlówki i żarówki (oczywiście akwarystyczne i terrarystyczne). Na półkach niczego nie brakowało. W sklepie oprócz tego, że można kupić to jeszcze można się czegoś nauczyć - ale tego już nie zdradzę.
-
WITAM- BĘDĘ W ŚWIĘTOCHŁOWICACH MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ ! ZAPRASZAM!!!
-
A Gdańsk to taki syf żadnego dobrego sklepu w nim nie ma i chyba długo nie będzie((((((((
-
Uprawnienia umieszczania postów