Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Sklep"Animal Planet"!!!!!!!!!!

Re: Sklep"Animal Planet"!!!!!!!!!!

Cześć
    odpisuję na te wszystkie zarzuty i plusy ,sklep P.Darka to jeden z najlepszych w Rudzie Śl. i najtańszych z miłą obsługą , czysty i nie śmierdzi chomikami jak w innych sklepach i wędzonymi świńskimi uszami . A jak cena jest za wysoka to zawsze można się potargować, a jak komuś nie sprzedał świerszcza to poprostu nie było na sklepie!!!!!! a jak macie mało to idźcie do Plazy ,zobaczcie wysokie ceny i smród zasyfionych terariów i akwariów PS. Po tej fretce do dzisiaj tam śmierdzi i nie można wejść bez maski!!!!!

Z darkiem_a_planet mieliśmy kilka fajnych ostrych wymian zdań na terrarystyce, ogólnie uważam go za fajnego gościa, w jego sklepie nie byłem, ale na forach wypowiada siezawsze z sensem, dlatego ciekawi mie że nagle znajdują sie goście z rudu po 15 lat którzy swoim pierwszym postem go atakują, ciekawe James czy to nie twoi koledzy... ;-)

DAREK_A_PLANET
    Guest

WITAM bardzo dziękuję za pozytywne opine ! a co do złych to wezmę je pod uwagę ale amator klawiatury zawsze będzie najmądrzejszy na necie bo jak do sklepu wchodzi to dzień dobry nie umie powiedzieć !!! jeszcze raz dzięki wszystkim !!!

Witam
    Hmm...
    Dodam jedynie , iz zapal Darka w reklamowaniu sie na stronkach terrarystycznych moze jedynie swiadczyc o duzym zaangazowaniu w temat terrarystyki...:> to czy sklep jest dobry, zwierzeta rzeczywiscie tak swietne, ceny przystepne - okaze sie "w praniu"... jezeli sklep sie utrzyma, wtedy bedzie to swiadczylo o rzetelnym podejsciu do tematyki - ze swojej strony - ZYCZE WIELE SAMOZAPARCIA , CIERPLIWOSCI I POWODZENIA W INTERESIE

(dostawca terrarystyki w wielu schludnych malych sklepikach i ...(a wpiszcie sobie co kto chce:>)... sklepach w hipermarketach )

Pozdrawiam
    Piotr Frąszczak "CURTUS"

Greg23
    Guest

Właściciel sklepu ANIMAL PLANET to równy gośc, dzieki niemu dowiedziałem się wszystkiego na temat Legwana zielonego, którego później kupiłem. Bez jego pomocy byłoby to niemożliwe(wielkie dzieki mu za to). I niech nie pieprzy jakis James o świerszczach bo zamiast gada powinieneś gościu kupić sobie grzechotke. Animal planet jest sklepem niedużym, lecz bardzo bogatym we wszystko co powinno sie znajdowac w nowoczesnym sklepie zoologicznym, chodzi mi tu o gady węże i pająki a nie same chomiki i świnki morskie. Pozdrawiam pana Darka z Animal Planet oby wiecej takich ludzi.

Owszem to mój kolega i też bywa w sklepie, sklep jak mówiłem są bardzo dobre warunki ale nielubie sprzedawcy.

no coz, powiem tylko tyle, kto zna Darka wie jaki on jest, nie bede pisal ani pozytywow ani negatywow

pozdrawiam
    Dariusz Woźniak

ps. co byscie powiedzieli na spotkanie terrarystow z rudy slaskiej ?? w sklepie Darka?? albo gdzies indziej?? dajcie znac na GG lub mailem

do Jamesa - nikt nie karze ci lubić sprzedawcy - masz tam kupować a nie flirtować

Paganus
    Guest

240 zł za agame 25 cm to dużo ???????? gosciu zastanów sie co ty mówisz !! Biofil terz ma taki przelicznik a ty mówisz ze drogo. a co do sklepu i darka. Zajebisty gosć i mozna z nim "poflirtowac" na gadu. Zrobiłęm z nim jeden interes....

DAREK k**** PSZESZŁA WYLINKE HEHEHEHEHE PO NIEDAWNO SIE RUSZYŁĄ I WYLAZŁA Z WYLINKI A TAK TO NIC NIE BYŁO !!!!!! HEHEHEHAHAHA

Wienc polecam darka bo swietnie sie z nim interesu robi

a co do albopilosek Dareczku - L1 za 2ł pasi ? :P

pozdrawiam

Odrazu mówie że w sklepie niebylem ani nieznam ani darka ani jamesa, lecz jeśli chcesz robić interesy w sklepie to wchodzisz składasz zamówienie kupujesz i wychodzisz, a jak ci sie niepodoba to niekupujesz to jest jasne, lecz niewidze sensu w twoim poście umieszczonym tutaj, bo jak zauważyłem zdecydowana większość ludzi chwali darka, i jego metody prowadzenia sklepu, i to jest jego sprawa jak będzie go prowadził bo jest to jego sklep, i on na tym zarabia więc podejrzewam że on będzie najlepiej wiedział co jest dobre dla niego i jego zwierząt
    Takie jest przynajmniej moje skromne zdanie.

Uprawnienia umieszczania postów