Elo wszystkim
pewnego szarego dnia szukalem oferty legwana zielonego gdy nagle zobaczylem na gadu-gadu Darka(szef sklepu) i spytalem czy nie ma jakiegos oczywiscie ze mial wiec umowilem sie z nim zeby go obejrzec.....
Dzisaj mialem jechac i zobaczyc wiec wziolem starszego i do hiper-poloneza wsieldismy i pojechalismy.....
Gdy weszlem do sklepu bylem pod duzym wrazeniem sredniej wielkosci sklep mozna powiedziec ze maly wiec spytalem sprzedawczynie o umowionym spotkanie z Darkiem przywitalem sie i zaczel z nim rozmawiac....
Legwana wyjol z terrarium (nie tak jak inni sprzedawcy co pokazujom mi z 2 metrow...) legwan byl bardzo zadbany energiczny i piesczotliwy....
Po dluszym dialogu uswiadomilem sobie ze Darek jest super hodowcom i powiedzial mi wiele wskazowek z wlasnych doswiadczen nie z zadnych opsiow na stronach....
Drugom rzeczom ktorom mnie zdziwilo wykonanie terrarium dla gekonow lamparcich gekona czekoladowego i agamy brodatej bylem pod wielki wrazeniem urzadzenie terrarium!!!!!!!!!!!!!!! patrzylem w wszystkie konty tego terrarium (glownie gekow lamparcich) i doszlem do wnisoku ze to nie moze byc czlowiek bez doscwiadczenia....
Oprocz tego jest duzy wybur pajakow wezy jaszczurek rybek :P i produktow do urzadzenia terrarium!!!!!!
Sklep bardzo polecam i oceniam go na 6+ bo nie jest stuczny jak w jakis bezmyslych hipermarketach
Aha jeszcze informacja gdzie sie znajduje i adres Ruda Śląska ul. Katowicka 54 wirek/bykownia
I to tyle BARDZO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!