Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Sklep"Animal Planet"!!!!!!!!!!

Mieszany widok

Sklep"Animal Planet"!!!!!!!!!!

Elo wszystkim
    pewnego szarego dnia szukalem oferty legwana zielonego gdy nagle zobaczylem na gadu-gadu Darka(szef sklepu) i spytalem czy nie ma jakiegos oczywiscie ze mial wiec umowilem sie z nim zeby go obejrzec.....
    Dzisaj mialem jechac i zobaczyc wiec wziolem starszego i do hiper-poloneza wsieldismy i pojechalismy.....
    Gdy weszlem do sklepu bylem pod duzym wrazeniem sredniej wielkosci sklep mozna powiedziec ze maly wiec spytalem sprzedawczynie o umowionym spotkanie z Darkiem przywitalem sie i zaczel z nim rozmawiac....
    Legwana wyjol z terrarium (nie tak jak inni sprzedawcy co pokazujom mi z 2 metrow...) legwan byl bardzo zadbany energiczny i piesczotliwy....
    Po dluszym dialogu uswiadomilem sobie ze Darek jest super hodowcom i powiedzial mi wiele wskazowek z wlasnych doswiadczen nie z zadnych opsiow na stronach....
    Drugom rzeczom ktorom mnie zdziwilo wykonanie terrarium dla gekonow lamparcich gekona czekoladowego i agamy brodatej bylem pod wielki wrazeniem urzadzenie terrarium!!!!!!!!!!!!!!! patrzylem w wszystkie konty tego terrarium (glownie gekow lamparcich) i doszlem do wnisoku ze to nie moze byc czlowiek bez doscwiadczenia....
    Oprocz tego jest duzy wybur pajakow wezy jaszczurek rybek :P i produktow do urzadzenia terrarium!!!!!!
    Sklep bardzo polecam i oceniam go na 6+ bo nie jest stuczny jak w jakis bezmyslych hipermarketach
    Aha jeszcze informacja gdzie sie znajduje i adres Ruda Śląska ul. Katowicka 54 wirek/bykownia
    I to tyle BARDZO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Sklep"Animal Planet"!!!!!!!!!!

Ortografia... masakra...

takie posty chyba trzeba kasowac i wysylac do autora prośbe i zwracanie uwagi na ortografie.

Dodi
    Guest

Bardzo podoba mi się określenie " bezmyślny hipermarket "
    Pozdrawiam
    Witold Plucik-własciciel myślącego sklepu w hipermarkecie.

Ps. Osobiscie nie mam nic przeciwko małym schludnym sklepikom.

No to denus jak bedziesz znow sie tam wybierał to zagadaj do mnie na gg ja mieszkam niedaleko tego sklepu wiec moglibysmy sie spotkac.
    A teraz coś odemnie na temat sklepu:
    Kupiłem tam agame błotną ok.25cm 240zł cena dośc wysoka. Ogółem w sklepie jest drogo warunki jak na sklep są b. dobre, denus: brodata niema takiego super terra przynajmniej jak ja tam byłem to był to faunabox i brodatka była z 2 wielkimi swierszczami ktore mogly ja pogrysc, a z tym facetem mam na pieńku za każdym razem jak tam chodziłem to dowalał jakis głupi docinek. A oto przesłanie do tego Buraka z sklepu: "IĆ SOBIE SZUKAĆ KLIJENTÓW NA POLU"
    on jest miły jak sie coś u niego kupuje, a jak byś chodził tam po swierszcze 2-3 razy w tygodniu to zacznie się... pozdro buraku z animala

DAREK_A_PLANET
    Guest

James napisał(a):

> No to denus jak bedziesz znow sie tam wybierał to zagadaj do
    > mnie na gg ja mieszkam niedaleko tego sklepu wiec moglibysmy
    > sie spotkac.
    > A teraz coś odemnie na temat sklepu:
    > Kupiłem tam agame błotną ok.25cm 240zł cena dośc wysoka. Ogółem
    > w sklepie jest drogo warunki jak na sklep są b. dobre, denus:
    > brodata niema takiego super terra przynajmniej jak ja tam byłem
    > to był to faunabox i brodatka była z 2 wielkimi swierszczami
    > ktore mogly ja pogrysc, a z tym facetem mam na pieńku za każdym
    > razem jak tam chodziłem to dowalał jakis głupi docinek. A oto
    > przesłanie do tego Buraka z sklepu: "IĆ SOBIE SZUKAĆ KLIJENTÓW
    > NA POLU"
    > on jest miły jak sie coś u niego kupuje, a jak byś chodził tam
    > po swierszcze 2-3 razy w tygodniu to zacznie się... pozdro
    > buraku z animala
    >

DAREK_A_PLANET
    Guest

to jest nie prawda a autor ma ok. 13 lat i jest zwykłym amatorem ale osąd należy do was !

Mam 15 lat a pan sam jest niezbyt miły kazał mi pan szukac swierszczy an polu jak chciałem kupic, a juz niechodze do pana sklepu i niemam zamiaru, moze teraz sie cos w terrarium z brodatymi zmieniło z tym sie mogę mylić sorry.

baryla
    Guest

wedlug mnie pan jest czasami zbyt upierdliwy i sie czepia mlodych ludzi którzy przyjdą poogladac lub kupic cos malo cennego rowniez slyszlem ze odmowil pan sprzedania swierszcza mojemu koledze przez co pan sam stracil klienta ktory teraz woli isc na wirek i kupic swierszcze niz isc do pana i czekac az pan zrobi laske zeby sprzedac mu swierszcza byl pan mily gdy przychodzil chcac kupc jaszczurke potem ta sympatia w stosunku do niego zanikla
    z powazaniem BARYLA

Nie jestem jedyną osobą która tak myśli, a pozatym jest jeszcze kilka osób o podobnych poglądach które inernetu nie mają... a czy jestem amatorem to już nie pan będzie osądzać, (równie dobrze mogą pana nazwać amatorem)

Uprawnienia umieszczania postów