-
Polowanie na... ręcznik papierowy
Witam.
Zakupiłem dzisiaj małego gekona i mam z nim mały problem. Mianowicie poluje na swoje podłoże (ręcznik papierowy). Wygląda to co prawda komicznie ale niepokoji mnie to że może nażreć się ręczników. Czy to mu może bardzo zaszkodzić ?? co zrobić aby niepolował na ręcznik tylko na świerszczyki które ma wrzucone ?? Dodam że świerszcze są malutkie (dużo mniejsze od jego całej głowy).
-
Re: Polowanie na... ręcznik papierowy
Witam zamiast ręczników papierowych mozesz mu dac papier do drukowania.
-
moze sie skaleczyc przy polowaniu
-
napisalem o odpowiedzi Fika
-
dkk15 możesz napisać w jaki sposób może się skaleczyć ?? Ja sobie tego jakoś nie wyobrażam zwłaszcza że "podłoże" docinam na wymiar dna więc o krawędź nie powinien zachaczyć
-
-
podejrzewam, że moze miec niedobor witamin i lekko niedowidziec, w jakiej jest ogólnie kondycji ?
-
Mantid ogólnie gek się zachowuje w porządku (mam go od wczoraj). Musi się zaaklimatyzować. Od wczoraj zjadł 3 małe świerszcze. Jak go kupowałem to był bardzo ruchliwy i normalnie wcinał u hodowcy. Zmieniłem mu na papier od drukarki i już mam spokój.
A tu masz jego fotkę (ten u góry oczywiście):
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=34588&t=34588
-
ja bym się cieszył. nei będziesz musiał wydawać kasy na świerszcze tylko raz na rok kupisz ręcznik papierowy
Uprawnienia umieszczania postów