Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: slimaki

koleś
    Guest

Re: slimaki

|eby wyciagnac ze skorupy to trza chwile pogotowac, a wtedy to on bedzie martwy i gek go napewno nie ruszy. Jak juz mu bedziesz dawal, to zgniec lekko skorupe.

a co do tamtej dyskusji o kosztach karmowki... Sa gady, ktore zywia sie tylko slimakami, lubn stanowia podstwae ich pokarmu i gdy sie ich nie podaje moga zdechnac z glodu. Np. niektore scynki, zoltopuziki, duzo zolwi oraz innych gadow

MuDvAyne
    Guest

no i chociarz koles mi konktretnie przedstawil sprawe, dzieki

koleś
    Guest

ja juz to wszystko wczesniej napisalem, tylko raczej nikt tego nie zauwazal :P I uwazam ze brevis i goblin troche za bardzo sie unosza, chca pokazac jacy sa madrzy.
    Ale niestety nawijanie glupot i obrazliwe, narzucajace sie wypowiedzi nie sa przejawem zbytniej madrosci

Goblin
    Guest

Niczego nie mam zamiaru udowadniać bo jestem głupi i tyle :-) tylko człowiek czasami reaguje nadpobudliwie kiedy jest pewny ze niezaskoczy go już nikt niczym a jednak jest inaczej... i przeprosiłem chyba nie ?:P

koleś
    Guest

sorki, nie zauwazylem Zawsze trzeba dokladnie przeanalizowac swoja wypowiedz zanim kliknie sie "wyslij"... i jeszcze jedna rada... Odpisujac na post kogos, nawet nie doswiadczonego, pisz w takiej formie, jakbys pisal do papieza... czyli milo, grzecznie i spokojnie

MuDvAyne
    Guest

ej ale co w tym takiego dziwnego, jezeli inne jaszczurki przyjmuja slimaki to byl;em ciekaw czy to sie sprawdza w tym przypadku ... tyle ! a akorat to nie swiadczy o braku dosiadczenia, oczywiscie nie mowie ze jestem specjalista ;] ale nigdy sie wszystkiego nie wie wiec oczekiwalem na odpowiedzi ludzi ktorzy siedza w tym dluzej i maja o tym pojecie .... sam napisalem w pierwszym poscie ze raczej to jest szkodliwe ale nie bylem pewiem bo nie wiedzialem

koleś
    Guest

ech... w poprzednim poscie zle mnie zrozumiales, nie chodzilo mi o to ze ty jestes niedoswiadczony, tylko tak ogolnie I jeszcze raz powtarzam... Slimaki nie sa szkodliwe

Uprawnienia umieszczania postów