Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: slimaki

koleś
    Guest

Re: slimaki

jak juz si podaje, to tylko slimaki skorupowe, ale tak jak juz pisalem, nie wszystkie gady je zauwazaja Ale pokarmem sa bardzo wartosciowym, zawieraja duuuzo bialka, a malo tluszczu

Goblin
    Guest

Nie no myślałem że już mnie nieczym niezaskoczycie ale myliłem się :-)

może lepiej podaj prezerwatywe smakową to 2 w 1 .... smak jak kisiel a struktura ślimaka....

koleś
    Guest

jadles kiedys winniczki?? Jezeli nie, to najpierw sobie sprobuj, a pozniej sie wypowiadaj na temat struktury.

Goblin
    Guest

koleś jezeli to było do mnie to chyba logiczne ze to był JOKE :P

Hari
    Guest

A dlaczegoby nie karmic slimakiem? Skoro w naturze slimaki są zjadane przez zaby i jaszczurki, więc i gekonowi nie zaszkodzą.

Goblin
    Guest

wątpie zeby gek na pustyni/półpustyni miał kontakt z ślimakiem :-)

Hari
    Guest

Z mącznikami, ani karaluchami brazylijskimi tez nie ma :P

MuDvAyne
    Guest

goblin rozszmieszyles mnie jak cie koles uswiadomil o slimakach to nagle "to byl JOKE" no coz ... napisales 6 postow i zadnym mi nie pomogles .... dobra niewazne, pytalem sie z ciekawosci, jak ktos juz pisal jezeli slimaki sa zjadane przez inne gady plazy itp to bylem ciekawy czy gekonom podawano ... dzieki reszcie za odpowiedz

Goblin
    Guest

MuDvAyne uświadomił , o mój boże :-) jezeli zadnego niezrozumiałeś to twoja sprawa , na tym forum chyba trzeba pisać dosłownie i jak przedszkolakom... za kazdym razem chciałem powiedzieć że niezgadzam sie z karmieniem ślimakami i według mnie jest to zbędne i bezsensowne kiedy prawidłowa karmówka jest tańsza niz woda...

Już rozumiesz ? czy jeszcze prościej napisać ?? może przeliterować ?

MuDvAyne
    Guest

piszesz 7 post a akorat twoje zdanie mnie nie interesuje jezeli nie probowales, mogles napisac 1 post ze nie jestes za tym a narazie dowiedzialem sie ze wiesz jak smakuje prezerwatywa <lol2> swoje zdanie zostaw dla siebie, szukam odpowiedzi osoby ktora wie czemu moze to zaszkodzic , w jaki sposob itp ...

Uprawnienia umieszczania postów