-
slimaki
Mam pytanie ! podawal ktos kiedys gekom slimaki ?? troche ich jest w poblizu ale cos mi sie wydaje ze one zbyt tuczace beda ... co wy na to ?
-
Re: slimaki
bez przesady , jeszcze tylko brakuje karmienia kiślem z doktora etkera...
-
slimaki s dobrym pozywieniem, ale nie dla wszystkich zwierzat Tilikwy je bardzo lubia, ale gekon ich raczej nie zauwazy
-
goblin ;] nie wiem co sie burzysz niepotrzebnie slimak organizm jak kazdy tylko nie jestem pewien czy nie zaszkodzi .... zauwazyc zauwazy napewno sie zainteresuje ale co bedzie dalej to nie wiem wiec czekam na kogos kto sie orientuje
-
MuDvAyne wątpie zeby ktos normalny karmił gekona ślimakami ... i żeby ci ktos odpowiedział na pytanie...
-
-
chrobotalo ?? jak juz bym sie zdecydowal kiedykolwiek podac mu slimaka to bez skorupy ;] mysle ze chwycilyby sie go jak tylko zauwazylyby ze sie rusza ale chyba moze im zaszkodzic .... goblin a powiedz mi czym ta diametralnie rozni sie pokarm w postaci swierszcza a slimaka ?? oczywiscie jest roznica ale nie az taka jak np podnaie swierszcxza a psa ;]
-
MuDvAyne wartością odzywczą i tym ze ślimaki wydzielają sluz który za dobry aczej nie jest , brak chityny i różnych pierdoł... szczerze bardzo duzo dzieli ślimaka od świerszcza :-)
-
Zgadzam się z Goblinem.
Po co kombinować?? Nielepiej złapać jakiegoś konika polnego, robaka i takie tam. Uczepiłeś się tych slimaków. Jak chcesz to daj, my cię nie powstrzymamy, tylko po co??
-
Kiedys probowalem podawac slimaki, ale gek uparcie odmawial.
Uprawnienia umieszczania postów