-
Witaminy na k...
Witam, bylem dzisiaj w zoologu i babka powiedziala ze dla lamparte dobre sa witaminy nie pamiteam nazwy ale wiem ze zaczynaly sie na K...... one sa dla psow:P to jest takie wapno wymieszane z ronymi badziewiami....
pozdro 600/700
-
Re: Witaminy na k...
sera reptimineral C to dobre witaminy , trudno cos powiedziec o tych o których Ty mówisz skoro nie ptorafisz nawet podać ich nazwy...
-
"kan-vit" pisze sie can-vit pewnie ci o to chodzi:] ja osobiscie nei urzywam takich ale wiem od osob ktore takich urzywaja ze sie dobrze sprawuja (na forum o tym bylo i jest nawet w opisie kamka jemena na tcp).
-
Te witaminy to Can-Vit ,najlepsze są w opakowaniu z zielonba etykietką (smak mięsny) pozostałe osobiście odradzam zwłaszcza czosnkowy
Bardzo duża gama wymieszanych witamin ,niska cena i duże pudełko(400g)
Wielu hodowców używa właśnie Can-Vit.
Pozdrawiam
-
ja tam mówie żę sera reptical c i sepia połączone w omega serasepticalomona daje moc nie wyobrażalną i nic się z tym nie równa a jak jeszcze to połączysz z uv 5.0 to powstanie metal serasepioticalouvmon(+23 do zdrowia i charyzmy dla czarnonocnika caudicinctusa) .Tak więc jak połączymy sera reptical C z sepią i UV 5.0 to nic się temu nie równa
-
Can-Vit dla gekona??? Z tego co sie orientuje to sa witaminy dla psow bo sam takie daje mojemu ale nigdy nie widzialem dla gadow?:/
A dobre sa SERA Reptilin i EKO TERRA Elektord3ize
-
Oczywiście że can-vit jest jak najbardziej odpowiedni. witaminy, to witaminy. Nieważne czy nazywają się serra czy can-vit. Opakowanie z zieloną etykietką jest jak najbardziej odpowiednie i gady chętnie zjadają te witaminy. Najważniejsze że jest zalecany stosunek wapna do fosforu. No i cena o wiele atrakcyjniejsza.
-
Nie ma witamin can-vit dla gadow ale mozna podawac gada te dla psow
Uprawnienia umieszczania postów