Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wrocław, Odrzańska??

krzychowski
    Guest

Wrocław, Odrzańska??

To jak to w końcu jest z tym sklepem na Odrzańskiej? Byłem tam ostatnio wiele razy, zawsze było zamknięte. Teraz zamontowano domofon i nic nie wskazywałoby na istnienie sklepu, gdyby nie napis Zoo pod numerem 1. Dzwoniłem i nikt nie odpowiada. Wcześniej, kiedy można było wejść do klatki, zawsze zastawałem drzwi do sklepu zamknięte i bez klamki. Czy ktoś orientuje się w sytuacji sklepu? Czy jeszcze istnieje, czy bywa czasem otwarty?

Re: Wrocław, Odrzańska??

Bylam w tym sklepie tydzien temu (a wlasciwie w srode 18 lutego). Nie ma zadnego domofonu, a sklep dziala w najlepsze.

krzychowski
    Guest

Trochę mnie to dziwi, bo to by oznaczało, że mam bardzo nieprawdopodobnego pecha. Jeśli wolno spytać, to o której godzinie tam byłaś, i jakim wejściem się tam dostałaś (od ulicy czy od podwórza)?

Od ulicy, około 12:30 - 13:00.

Potwierdzam. Co jakis czas tam wpadam po jedzonko dla moich paskud i jak do tej pory zawsze trafialem na otwarty sklep. Godziny wlasnie tak cos pomiedzy 12-14.

Oj właściciel nie lubi internautów ))))
    Byłem tam dzisiaj .

A tak poza tym bardzo fajny sklepik i według mnie jedyny w swoim rodzaju.

Ja jak nie zauważyłem domofonu i pociągnąłem za klamkę usłyszałem wołające ze środka, bardzo miłe " A zadzwonić to nie można??!!!!" hehe Ale sklep jest całkiem całkiem, każdy miłośnik terrarystyki znajdzie coś dla siebie.

Uprawnienia umieszczania postów