-
Wrocław, Odrzańska??
To jak to w końcu jest z tym sklepem na Odrzańskiej? Byłem tam ostatnio wiele razy, zawsze było zamknięte. Teraz zamontowano domofon i nic nie wskazywałoby na istnienie sklepu, gdyby nie napis Zoo pod numerem 1. Dzwoniłem i nikt nie odpowiada. Wcześniej, kiedy można było wejść do klatki, zawsze zastawałem drzwi do sklepu zamknięte i bez klamki. Czy ktoś orientuje się w sytuacji sklepu? Czy jeszcze istnieje, czy bywa czasem otwarty?
-
Re: Wrocław, Odrzańska??
Bylam w tym sklepie tydzien temu (a wlasciwie w srode 18 lutego). Nie ma zadnego domofonu, a sklep dziala w najlepsze.
-
Trochę mnie to dziwi, bo to by oznaczało, że mam bardzo nieprawdopodobnego pecha. Jeśli wolno spytać, to o której godzinie tam byłaś, i jakim wejściem się tam dostałaś (od ulicy czy od podwórza)?
-
Od ulicy, około 12:30 - 13:00.
-
Potwierdzam. Co jakis czas tam wpadam po jedzonko dla moich paskud i jak do tej pory zawsze trafialem na otwarty sklep. Godziny wlasnie tak cos pomiedzy 12-14.
-
Oj właściciel nie lubi internautów ))))
Byłem tam dzisiaj .
A tak poza tym bardzo fajny sklepik i według mnie jedyny w swoim rodzaju.
-
Ja jak nie zauważyłem domofonu i pociągnąłem za klamkę usłyszałem wołające ze środka, bardzo miłe " A zadzwonić to nie można??!!!!" hehe Ale sklep jest całkiem całkiem, każdy miłośnik terrarystyki znajdzie coś dla siebie.
Uprawnienia umieszczania postów