-
swierszcze kubanskie moga byc dla lamparta?
Tak jak w temacie... Czy swierszcze kubanskie nadaja sie dla lampartow? Bo nie mam jakich kupic z forum... Potrzebowalbym czerwonoglowych ale nikt nie ma do sprzedania a chcialbym 250 szt.
-
Re: swierszcze kubanskie moga byc dla lamparta?
dla gekona to chyba żadna różnica czy to gekon kubanski czy czerwonogłowy Tak więc odp. brzmi: tak, nadają się.
PS. Czy kubanskie to nie to samo co czerwonogłowe?? :|
-
No pewnie że sie nadaja, każdy gatunek świerszcza sie nadaje ( no może oprócz tego polskiego, polnego czy jakoś tak ) a tak wogóle czy kubańskie to niejest przypadkiem inna nazwa czerwonogłowych własnie ?
-
A ja nie wiem cyz to nie sa te same Nie znam sie a chce zaczac hodowle swierszczy. A pozatym z tego co wiem nie mozna podawac lampartom swierszczy srodziemnomorskich poniewaz maja bardz ogruba skore i moga zapchac jelita gada...
-
Kubańskie to właśnie czerwonogłowe... a śródziemnomorskie nie mają o wiele twardszego pancerza chitynowego więc również można je podawać gekom.
-
jak chcesz zacząć hodowle to weź świerszcze domowe, ładne i fajne
-
A ja gdzieś wyczytałem, że śródziemnomorskie się nie nadają..........
Widać ile ludzi tyle opinii.....
-
Pawllo: a wiesz moze gdzie kupie 200 swierszczy domowych? Bo nigdzie nie moge znalezc oferty.
-
Srodziemnomorskie nadaja sie, ale sa najbardziej klopotliwe w hodowli.
Ja caly czas karmie kubanskimi (od czasu do czasu jakis karaczanek dla urozmaicenia), i geki sa zadowolone.
Pozdrawiam,
Piotrek
-
www.curtus.pl ---- teraz zamówiłem, w miare tanio porównując ze sklepami
ostatnio kupowałem od gostka o nicku seboz(czy jakoś tak) z terrarystyka.com.pl tylko, że teraz ma chyba same młode :/
Uprawnienia umieszczania postów