Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Terarium

Sebastian Kalkowski
    Guest

Terarium

Witam,
    gdzie w Warszawie można zbudować na zamówienie dobre ale niedrogie terrarium dla jaszczurek, konkretnie chodzi tu o legwany?
    Nie chodzi mi o sklep w którym można kupić terrarium, ale o firmę która buduje teraria na zamówienie. Chodzi mi o tanią firmę i solidną!!!
    Pozdrawiam

Re: Terarium

Możesz samemu zbudować terrarium ze szkła.Owszem to nie jest takie proste i kosztuje sporo nerwów . Ja kupiłem szkło 6mm grubosci w hurtowni szkła i materiałuw budowlanych. Zapłaciłem 227 zł z pocieciem,i zrobiłem 720 litrowe terrarium.Z tego co widziałem to małe około 200 litrowe gotowe terrarium w sklepie zoologicznym kosztuje jakieś 250 zł.

Cześć

pojedz w sobote albo niedziele na gielde zoologiczna do lazienek
    tam gosciu sprzedaje zwierzaki i terra ale robi tez na zamowienie

bobas
    Guest

czesc, na goclawku niedaleko promenady na ulicy fieldorfa 49 jest sklep zoologiczny w ktorym robia terra na zamowienie, od razu je wyklejaja w korze albo kamienie naprawde robia to zajebiscie podaje ci telefon do tego sklepu jak chcesz to zadzwon tam podaj wymiary a oni ci powiedza ile to bedzie kosztowalo 612-17-22

MŁODA
    Guest

Ja mam lega i robie terra na zamowienie,ale jestem z Wroclawia i ciezko z dowozem.Pozdrawiam MŁODA wrednyantos@interia.pl

Uprawnienia umieszczania postów