Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: Sopot - BILLA/ELEA zoologik

Re: Sopot - BILLA/ELEA zoologik

pozytywnie

GasYou
    Guest

Rdza wstawka o koleżeństwie miała służyć pogkreśleniu mej nieobiektywności

W poście wyvernona przeszkadza mi określenie "panienki" i radośc z cudzej niewiedzy. Sprzedawca powinien być profesjonalistą (co ja tam w takim wypadku robie? ) ale nie oszukujmy sie nie można być super znawcą wszystkich tematów okołozoologicznych.

To luz. Masz racje - jestes nieobiektywny )))))))))

GasYou
    Guest

Rdza już Cię lubię

To się chwali, ze chociaz ktos ze sklepu zagląda na forum i jest żądny wiedzy. Oby tak dalej. Pozdrawiam. Heh, moze tez wpadne w odwiedziny? :]

GasYou
    Guest

Hari siedze tu od ponad miesiąca i chłonę wiedzę. Na ostatnie spotkanie terra nie udało mi się niestety dotrzeć ale na następnym będę Zapraszam serdecznie do odwiedzin - czegoś się nauczę

PS W gadach szybko się zakochałem (ale przy naszej pytonicy którzby się nie zakochał )

No prosze, jaka dyskusja rozgorzala.... pozytywnie, bardzo pozytywnie
    I wlasnie o to chodzilo
    Troche polemiki i zwierzakom sie polepszylo... i to najwaznejsze

Pytonica faktycznie jest fajna , chcialam ja kupic ale niestety za drogo Bylam w Tym sklepie pare razy i nie spotkalam sie z nie milym traktowaniem klienta , dziewczyna z ktora rozmawialam miala pojecie o legwanach ,mozna bylo porozmawiac Z Toba tez sie milo rozmawialo wlasnie o pytonicy A na nastepnym spotkaniu terrarystow musisz byc

GasYou
    Guest

Miło mi Nasza ślicznotka (pytonica - jeszcze bezimienna ) jest naprawde cudo. Szczególnie, że od paru dni zaczęła się prezentować publiczności. Obcowanie z nią to czysta przyjemność.
    Mam nadzieje, że na następne spotkanie już dotrę - gdybym wiedział, że bawicie się tak długo dotarłbym już na ostatnie

Miło mi
    Jedna sprawa: byłam dzisiaj w tym sklepie i ten legwan czarny łaził po jarzeniówce, bo czym jak mnie zobaczył to chciał zwiać i zwalił się na ziemię. Trzebaby jakąś gałąź mu dać, bo tak to się ślizga a widać, że lubi się wspinac Ogólnie jest bardzo sympatyczny, tylko ciamajda.

Uprawnienia umieszczania postów