Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: Sopot - BILLA/ELEA zoologik

Re: Sopot - BILLA/ELEA zoologik

Ps. Rdza, przejdz/przejedz sie kiedys do reala na przymorzu i wejdz do "zwierzynca"- popatrz na gady- w szczegolnosci- i jak to tam jeszcze bedzie stalo jak wyjdziesz... to szkodaWyprowadz przynajmniej z rownowagi kilka panienek, dobra? Ja to robie srednio 2 razy w tygodniu Nic top niestety nie daje, ale za to jaka radocha, jak jedna z druga sie blaznia swoja znajomoscia tematow terrarianych- az milo patrzec jak sie gubia w zeznaniach jak zwracasz jej uwage na co druga bzdure, ktora wygaduje! Naprawde- miodzio
    Jakby to ujac- Bart w argusie w gdansku ma wrecz anielskie warunki u tych zwierzatek...

GasYou
    Guest

Może to co napisze nie będzie w pełni obiektywne, gdyż te "panienki" (sic!), które "się błaźnią" (sic!) są moimi koleżankami (i bardzo je cenie).

Przykrym jest to, że dla Ciebie Wywernon radosne jest wychwytywanie niewiedzy innych osób (o ile to prawda bo w sklepie jakoś się nie spotkaliśmy). Widocznie jesteś Alfą i Omegą . Gdyby zależało Ci na terrarystyce to może pomógłbyś uzyskać tym "panienkom" (sic!) odpowiednią wiedzę. Ja z chęcią dowiedziałbym się dużo nowych informacji na temat gadów od kogoś kto lubi się dzielić swą wiedzą.
    Ale może lepiej ośmieszać i wytykać błędy wtedy człowiek może choć przez chwile czuć się lepszy... Zapraszam i z chęcią zostane ośmieszony przez Ciebie - w kompleksy nie popadnę.

Szczerze?
    Gdyby chcialy uzyskac jakas wiedze, to na stwierdzenie pod tytulem: gekon lamparci nie powinien byc na piasku, a tym bardziej tak mialkim- nie skwitowalyby tego: chyba ja tu pracuje i wiem lepiej co jest dla tych zwierzat lepsze a nie ty!
    A przepraszam, od kiedy ja jestem z tymi paniami na ty?!
    Nie obchodza mnie te panieniki, ani troche, chodzi mi tylko o dobro zwierzat, ktore oni tam mecza.
    A skoro to takie Twoje dobre kolezanki, to moze bys cos im na ten temat powiedzial/a, a nie rzucal/a sie na mnie- taka prawda.
    Alfa i omega nie jestem, ale jezeli czegos ne wiem, to pytam albo slucham, a nie zgrywam wszechwiedzacej tak jak one.
    Nawet jesli czegos nie wiedza, to zaczynaja wysuwac jakies "genialne" swoje prywatne teorie i hipotezy.... a madrzejsze to sa nawet od Zajaczkowskiego- dosc ciekawe zjawisko.
    Nie uogolniam tego, bo ja mam wciaz do czynienia z jednym "zestawem", a oni tam chyba pracuja na zmiany?, ale jakby tego nie nazwal- argus do warunkow w tym sklepie to prawdziwy gadzi raj!!!!

GasYou
    Guest

Nie wiem dlaczego mój post został odebrany jak "rzucanie". Staram się być miły i grzeczny (choć nie wszyscy potrafią pisać w tym tonie ).
    Co do warunków to zapraszam ponownie do przyjrzenia sie gadom.
    Co do prywatnych hipotez to jakoś nie słyszałem (tak jak nie słyszałem o zwracaniu się do klienta na TY - nawet najmłodszego).

PS Po co te każdorazowe wzmianki o innym sklepie - nie uważasz, że są ciut demaskujące?

PS2 W profilu raczej wpisujemy prawdziwe dane

Co do "panienek" to zgodze sie troche ze zdaniem wyvernona. Ja tez im bardzo kulturalnie zwracalam uwage na podloze u gekow. Dokladnie wytlumaczylam co jest nie tak i poradzilam aby zmienila im piasek na kostke kokosowa stojaca tuz obok terra. Ona zas na to, ze te terraria urzadzali ich najlepsi specjalisci terrarystyczni (buhahahahahha) i powiedziala dziekujemy, dowidzenia. No i geki nadal sa na piasku juz kilka miechow (( Nie to,ze obrazam twoja kolezanke GasYou ale moim zdaniem za madra w dziedzinie terrarystyki to ona nie jest i najwyrazniej nawet choc znikomej wiedzy zdobyc nie chce....Ehh....tak to w naszym polandowie niestety jest :/

GasYou
    Guest

Mikka i tu musze uderzyc sie w pierś. Jestem jednym z tych, którzy uwierzyli w to, że terraria urządzali specjaliści (żenujace). Geki od pewnego czasu już nie są na piasku i mam nadzieje, że przy nastepnych odwiedzinach bedziesz miło zaskoczona. Daleko mi od reklamowania sklepu - chodzi mi tylko o podstawową uczciwość. Jako młody (może nie wiekiem ) terrarysta mam nadzieje, że gadom bedzie u nas tylko lepiej.

PS Jesli nie wiecie ja też tam pracuje - stąd "moje koleżanki" . Myślałem, że to bedzie widać już w pierwszym poście.

AAAAaaa....no to wiele wyjasnia :P Ale pan chyba pracuje w dziale akwarystycznym na gorze, bo na dole zawsze same babki sa. Pamietam ze, w dzien otwarcia gadalam z jakims mezczyzna na temat przyszlych gadow w sklepie i kupowalam myszke dla jednego ze swoich wezykow :P I musze przyznac ze gdyby pozostalo tak jak wtedy bez zwierzat terraryjnych to bylby to fajny sklep.

GasYou
    Guest

Mikka tego pana to sobie możesz darować

"Pamietam ze, w dzien otwarcia gadalam z jakims mezczyzna na temat przyszlych gadow w sklepie i kupowalam myszke dla jednego ze swoich wezykow :P"

A miał brodę? A okulary? Może to byłem ja bo jestem jedynym facetem na dole (i łapie ładne duże myszki dla wężyków :P)

A co do tego, że lepiej byłoby bez terrariów - to myśle, że najlepiej by było gdyby były ogromne ilości fajowskich terrariów (ale musze się wiele nauczyć i mam nadzieje, że znajdą się terraryści, którzy mi w tym pomogą (już tacy są ))

Mikka zapraszam kiedyś jak bedziesz miała chwile - pogadamy o gadach

Hehe...co do tego mezczyzny to nie pamietam dokladnie bo to byl ladny kawalek czasu temu, ale wiem ze mial ciemne wlosy i mozliwe ze okulary tez

A co do gadow to chetnie sluze pomoca, specjalista zadnym tez nie jestem ale jakies pojecie na temat hodowli mam :P Hehe....moze wygladam jak maly gowniarz ale pozory myla :>

Takze Mikka oferuje swoja pomoc czy to wirtualna czy na zywo
    I radze porzadnie na poczatek sie zapoznac z opisami trzymanych przez was gadziek tu na stronce, oraz przejrzec archiwum forum (przypominam o magicznym przycisku wyszukiwarki :P)

Pozdrawiam i mam nadzieje ze nastepna moja wizyta u was ( a jestem tam czesto, hihihi) mnie mile zaskoczy

Jak cos to walic do mnie na gg, maila i jak tam jeszcze sie podoba :P

Zgadzam sie z wyvernonem. Byłam w tamtym sklepie parę razy. I nie zgadzam się GasYou: to, że ktoś jest czyims kolega czy kolezanka nie ma najmniejszego znaczenia. Zawsze wydawalo mi sie, ze sprzedawca w sklepie, a w szczegolnosci w sklepie tematycznym, powinien byc profesjonalista......a jak nim nie jest to albo nauczyc sie pokory i nadrabiac braki, albo zmienic prace.

Uprawnienia umieszczania postów