Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Sopot - BILLA/ELEA zoologik

Drak
    Guest

Re: Sopot - BILLA/ELEA zoologik

Dobra tak gadacie topic jest o billi ale teraz o jakim sklepie jest mowa Geant w gdyni czy gdzie

GasYou
    Guest

rdza jestem w trakcie budowy skały dla czarnego - konar tez by sie przydał (ale może wcześniej go kupię )

drak - zwierzyniec gdansk

Drak
    Guest

No bylem blisko a gdzie to jest moze sie przejade z nodow??

Na przymorzu w gdansku w c.h "REAL" na ulicy kolobrzeskiej Zaraz na przeciwko "alfy".

Do GasYou....

Wlasnie wrocilam ze zwierzynca :P Pojechalam tam przede wszystkim zobaczyc waszego wezyka. I pytam sie sprzedawczyni (w ciemnych, spietych wlosach):

JA: czy macie moze jeszcze tego regiuska bo go tu nie widze nigdzie?
    ONA: nie, nie mamy nic takiego
    JA: to nie mieliscie tu czasem zadnego pytona??
    ONA: no mielismy pytona, ale juz zostal sprzedany i to byl krolewski
    JA: no wlasnie o tego mi chodzilo
    ONA: (z fochem) no niestety ale nie znam sie na tym i nie znam nazw lacinskich
    JA: aha, no dobrze, szkoda ze juz nie ma wezyka

Tyle z mojej rozmowy z mila pania sprzedajaca Juz nie chcialam zwracac kolejny raz jej uwage bo moglaby to odebrac jako atak z mojej strony itp. wiec mowie to panu. A mianowicie uwazam ze w terrarium z gekonem lamparcim moglibyscie zastosowac swietlowke UVB To tyle co rzucilo mi sie w oczy, bo z deczka sie spieszylam i wszystkiego nie zdazylam obejzec

GasYou
    Guest

Re: Do GasYou....

Mikka prosze tego pana to sobie darujmy Serio nie jestem taki stary

Nie wymagajmy od wszystkich żeby znali pełne nazewnictwo łacińskie (ja wszystkich nazw nie znam po łacinie (choć troche sie tego języka uczyłem ). Geki w najbliższym czasie będą miały zmiane miejsca więc znajdą się pod UV.

PS Szkoda że tylko braki rzucaja się w oczy

Heh....gdzie tam od razu same braki, ciesze sie bardzo ze coraz lepiej sklep sie rozwija w kierunku poprawienia warunkow gadzinkom. No i geki juz nie sa na piasku co niezmiernie mnie cieszy )))

P.S Co do regiusa to nie mam pretensji ze sprzedawczyni nie wiedziala ze to pyton, tylko raczej niemilo odpowiedziala, a pech chcial ze trafilam na ta sama, ktorej juz kiedys zwracalam uwage co do podloza (kilka postow wyzej). I cos mi sie zdaje ze mysli ze celowo sie uwizielam na jej brak wiedzy czy cos :/ No trudno, chce tylko pomoc.

GasYou
    Guest

Mikka ty chyba specjalnie przychodzisz jak mam wolne ))))) Ciesze się, że powoli jest lepiej i mam nadzieje, że będzie się poprawiać.

sebol7
    Guest

mlaskaj pytonga mojego gekona wyvernon !!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów