-
paluszki
Hey
Moj gekonik dziwnie chodzi i nie wiem czy mam sie czym martwic...chodzi tak jakby trzesac lapkami i ma ciemne paluszki (takie szare) wiecie moze czy to naormalne czy moze wylikna pozostala ??
Jak przeszedl wylinke to myslalem i mysle ,że nic mu nie zostalo ,ale nie chce go brac bo nie chce go stresowac prosze pomozcie
-
Re: paluszki
Mi się zdaje, że są to początki krzywicy...
-
jak ma czarne paluszki to może mieć martwice !!!!!!! lepiej jedz z nim do weta jak sie zbytnio nieznasz !!! ( oczywiście do takiego co zna sie na gadach)
-
jak temu zapobiec czy to napewno cos zlego ?? czy jest mozliwaosc ,że cie popazyl ?? tzn mam kabekl grzewczy pod szklem (podgaga ale moze zagoraco mu ??
-
Bez foty nie mozna czy to jest martwica czy cos innego, natomiast jezeli gek zaczyna "trzasc" lapkami przypominajac ruchy kameleona to sa poczatkowe objawy krzywicy. Nic tylko udac sie do dobrego weta.
-
Moge podawac wapno na karwowe zwierzeta , na np kamieniu i (bardzo wazne) w wodzie moge rozmieszac ?? Poprostu dodac do wody kyora zraszam terra
-
Aha i czy jak juz przewidze,że "zbliza" sie martwica (bo zostala wylinka na palacach ) to moge i tak wymoczyc geka 15 min w cieplej wodzie ??
Uprawnienia umieszczania postów