Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Czy i ile razy wyrzucali was z zoologikow.

Re: Czy i ile razy wyrzucali was z zoologikow.

Byłem dzisiaj w sklepie okolo 17. Najpierw musialem czekac na szefa. Po 10 minutach szef(grubas sapiacy i z wasami zaniedbanymi raczyl przyjsc).
    (ja)chce zwrotu pieniedzy bo to jest uzywane
    (szef)NIE! To jest nowe
    (ja)Nie jest nowe bo nei ma plaby i jest polowa wylana i juz mam prawo to oddac.
    (szef)nie intersuje mnie to kupiles to juz nei mozesz oddac
    (ja)mam do tego prawo i chce gotowke
    (szef)Masz i sie wynosc nastepnym razem nei kupuj jak masz takie pretensje miec
    No i kase oddal

Ja jak wchodze do pewnego sklepu w centrum handlowym to zawsze powiem ze jest coś źle albo że w innych zoologikach mają lepiej, a tu sprzęt jest droższy no i klijentom niekiedy odradzze kupno itp. troche chamsko ale oni mnie wkuzają.
    pisałem o tym sklepie wielokrotnie skandaliczne warunki itp.
    więc tak jak wchodze do sklepu to oglądam wszytsko potem ide do ekspedienta a on sie odsuwa i "ucieka" jak go "dorwe" i powiem co jest źle ze zmierzłą miną idze to poprawaic w miare możliwośći, a jak ide do kasy sie cos zapytac (np. o świerszcze) to facet zanim coś powiem mowi "co znow jest żle?" hamskim głosem.
    Zostanę krytykiem sklepowym w wieku 15lat

Aha i do tego sklepu chodzę prawie zawsze z moim przyjacielem też terrarystą za którym też chyba nie przepadają

co?

Awi, jak mozna "zużyc" pajaka?????!!!!!!

Chłopcze, jakiego pajaka???????? Temat jest o tescie akwarystycznym, a nie o pajaku...

i bardzo dobrze :-)

to już teraz jest nie zgodne z prawem, mogą sobie nawet wywieśić hasło "my jesteś my bogiem" ma taką samą moc prawną jak "po odejściu od kasy...."

Ale napisalas, cos tam ... ble ble "powiedza ze sam zuzyles" .... chodzilo Ci o pajaka?

Nie nie chodzilo mi o pajaka. Poczytaj dokladnie caly temat, ja nie mowilam NIC o pajakach. Powtarzam, jak ci sie nie chce czytac: tekst byl o tescie akwarystycznym. Nie rozumiem, skad ci sie wzial ten pajak?????

Mianowicie mnie samego nie wyrzucili ze sklepu, bo chyba zależy im na klientach. Natomiast miałem przygodę z kolegą ze wsi:], który nie patrzył pod nogi i wlazł na pokrywę od akwa która lezała na podłodze w sklepie. Pokrywa wklęsła, a gościu miał takie pretensje, że ała. Jednak szybko zwialiśmy. W tym samym sklepie miałem okazje sprawdzić prawdomówność właścicieli. Oszukali mnie w sprawie pająków, których mnieli trochę, a mi powiedzieli, że nie mają.

Uprawnienia umieszczania postów