-
Re: Czy i ile razy wyrzucali was z zoologikow.
Byłem dzisiaj w sklepie okolo 17. Najpierw musialem czekac na szefa. Po 10 minutach szef(grubas sapiacy i z wasami zaniedbanymi raczyl przyjsc).
(ja)chce zwrotu pieniedzy bo to jest uzywane
(szef)NIE! To jest nowe
(ja)Nie jest nowe bo nei ma plaby i jest polowa wylana i juz mam prawo to oddac.
(szef)nie intersuje mnie to kupiles to juz nei mozesz oddac
(ja)mam do tego prawo i chce gotowke
(szef)Masz i sie wynosc nastepnym razem nei kupuj jak masz takie pretensje miec
No i kase oddal
-
Ja jak wchodze do pewnego sklepu w centrum handlowym to zawsze powiem ze jest coś źle albo że w innych zoologikach mają lepiej, a tu sprzęt jest droższy no i klijentom niekiedy odradzze kupno itp. troche chamsko ale oni mnie wkuzają.
pisałem o tym sklepie wielokrotnie skandaliczne warunki itp.
więc tak jak wchodze do sklepu to oglądam wszytsko potem ide do ekspedienta a on sie odsuwa i "ucieka" jak go "dorwe" i powiem co jest źle ze zmierzłą miną idze to poprawaic w miare możliwośći, a jak ide do kasy sie cos zapytac (np. o świerszcze) to facet zanim coś powiem mowi "co znow jest żle?" hamskim głosem.
Zostanę krytykiem sklepowym w wieku 15lat
-
Aha i do tego sklepu chodzę prawie zawsze z moim przyjacielem też terrarystą za którym też chyba nie przepadają
-
co?
Awi, jak mozna "zużyc" pajaka?????!!!!!!
-
Chłopcze, jakiego pajaka???????? Temat jest o tescie akwarystycznym, a nie o pajaku...
-
-
to już teraz jest nie zgodne z prawem, mogą sobie nawet wywieśić hasło "my jesteś my bogiem" ma taką samą moc prawną jak "po odejściu od kasy...."
-
Ale napisalas, cos tam ... ble ble "powiedza ze sam zuzyles" .... chodzilo Ci o pajaka?
-
Nie nie chodzilo mi o pajaka. Poczytaj dokladnie caly temat, ja nie mowilam NIC o pajakach. Powtarzam, jak ci sie nie chce czytac: tekst byl o tescie akwarystycznym. Nie rozumiem, skad ci sie wzial ten pajak?????
-
Mianowicie mnie samego nie wyrzucili ze sklepu, bo chyba zależy im na klientach. Natomiast miałem przygodę z kolegą ze wsi:], który nie patrzył pod nogi i wlazł na pokrywę od akwa która lezała na podłodze w sklepie. Pokrywa wklęsła, a gościu miał takie pretensje, że ała. Jednak szybko zwialiśmy. W tym samym sklepie miałem okazje sprawdzić prawdomówność właścicieli. Oszukali mnie w sprawie pająków, których mnieli trochę, a mi powiedzieli, że nie mają.
Uprawnienia umieszczania postów