Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Muchy (przeobrażone białe robaczki)

Werty
    Guest

Muchy (przeobrażone białe robaczki)

Jak w temacie czy moge je podawać lampartom czy one mają za twardy pancerz albo coś? z góry dzięki za odp. pozdro werty!!

Pawllo
    Guest

Re: Muchy (przeobrażone białe robaczki)

Podać możesz tylko z własnej hodowli bo wiadomo, że takie z dworu siadają na nieprzyjemnych rzeczach. Nie wiem jak jest z wartościami odżywczymi takiej muchy ale gekony będą miały trochę ruchu

John_Y
    Guest

Jesli chcesz dawac muchy z robakow ze sklepu wedkarskiego to raczej odradzam... nie wiadomo na czym to choduja. A takie z wlasnej chodowli tez musisz karmic jakas padlina... ale muchy chyba pozniej mozesz podac:-)

Werty
    Guest

Podałem ale gekoniki sie pogimnastykowały ostro żeby złapać muche, a i nie wiedziałem że samiec jest taki skoczny jest skakał i biegał jak szalony za każdą prawie wogóle sie nie zatrzymywał:P

Matmike
    Guest

a wlasnie jak wyhodowac...moge kupic biale robaczki i z nich muchy wyhopdowac z ktorych zaczne hodowac tak aby byly "zdrowe" ?

Werty
    Guest

Można tak zrobić tylko że hodowla much podobno strasznie śmierdzi!!

princeyo
    Guest

no :P
    dlatego najlepiej pozostać przy hodowli świerszczy...

dzdzownice jezeli dam np z 5 do pudelka takie z dworu to jak sie rozmnożą małe to beda zdrowe czy tez moga byc takie jak z dworu ??

Karn
    Guest

muchy i myszki śmierdzą świerszcze cykają karaczankinie są fajne a mączniaki są za tłuste(podobno) więc chyba nie znajdziemy jakiegoś pożywienia bez wad :] chyba że coś pomutu jemy np.rozmnożymy mączniaka z muchą i będzie latający nie tłusty mączniak a no i jeszcze nie śmierdzący :] kto próbuje?

princeyo
    Guest

ja raczej nie a ile swierszczy sie wykluwa na jedno zlozenie jaj ??

Uprawnienia umieszczania postów