Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Zaniedbany gekon

wert
    Guest

Re: Zaniedbany gekon

na pokarm......w tym wypadku swierszcz sypiesz witaminy......tyle
    badz wsadzasz swierszcza do sczelnego pudelka wsypujesz wity i robisz wirowke.....

Mortalka
    Guest

to to ja wiem, ale ten gekon nie ma chyba siły sam zjeść dzisiaj nakarmiłam go kawałeczkiem świerszcza, na siłę, nawet nie było tak źle

Raffee
    Guest

>dzisiaj nakarmiłam go kawałeczkiem świerszcza, na siłę, nawet nie było tak źle
    Stopniowo a napewno bedzie dobrze. Ja podaje gekowi witaminy w plynie dajc na pyszczek i sam sobie zlizuje niezaleznie od tego czy dostaje swierszcze czy nie.

dkk15
    Guest

ej masz jakies pojecie o gekach? wiesz co to jest? o wszystkim i w krotszym czasie by zajelo ci posc do zoologika i zapytac.

Cathycash
    Guest

Tak, zapewne masz racje. Dowiedziałabym się że gekon to 'taki jeden ładny' i że je 'o te tam co się ruszają'

jeżeli masz bardziej wykwalifikowaną kadrę w sklepach zoo - gratuluję. U mnie 99% sprzedawców to skrajne jełopy...

a gek ma już terrarium, chyba duze jak na jego potrzeby. pojechałam do hurtowni po sprzęt, witaminy itp. Zjadł świerszcza i pająka ;-)

tylko coś strasznie mało ruchliwy jest...

TRiP
    Guest

Ostatnio kolezanka opowiadała mi jak kupila gekona dla kumpla i trzymała go w piórniku z wiórami i zdechł o_0 Myslałem że na miejscu dostanie w ryj.

Pawllo
    Guest

to niebyło trzeba myśleć tylko dać :[ jeśli to prawda to szkoda geka

Cathycash
    Guest

heh, i pewnie nosiła ten piórnik codziennie do szkoły? pogratuluj jej ode mnie.

Chomik
    Guest

Cathy, i jak z gekiem? :]

Cathycash
    Guest

No jak narazie w porządku, choć przestał jeść.

Uprawnienia umieszczania postów