Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Karmienie ręką ?

Mieszany widok

Matmike
    Guest

Karmienie ręką ?

Witam
    Jako ,że boje sie aby swierszcze jakos z terra nie uciekaly to karmie geka z reki lub pensety inie wiem czy to dobrze....czy on bedzie w zlej kondycji jak go bede tylko z pensety i reki karmil....no wiecie nie bedzie mial za zym biegac Czy da sie go tylko do tego przyzwyczaic czy np jak bede go tylko z reki to potem juz nie bedzie umial normalnie...chyba zawsze se poradzi co ?

Thx

Nara

Raffee
    Guest

Re: Karmienie ręką ?

Sory ale jak swierszcze maja uciec z terra??? Wsadzasz geka i zamykasz terra a reszte zostaw zwierzakowi zeby mogl normalnie polowac a nie kaleke robic.

Jacku87
    Guest

Jakie ty masz to terra że świerszcze mają uciec??
    Ja moje gekoniki tylko raz na jakiś czas karmię z ręki tak dla zabawy ale dużo fajniej poobserwować jak polują

Kmieciu
    Guest

taa uciekną ci a potem zeżrą meble, ubrania a na końcu ciebie...
    nie ma się czego obawiać... wrzucasz mu z 5 świerszczy i niech sobie łażą. gekon będzie głodny to zje a w ten sposób robisz z niego niewiadomo co.
    btw co to zat terrarium że boisz się że ci świerszcze pouciekają?

The_Answer
    Guest

ja kramie najczesciej z reki i juz sie zrobily takie lenie, ale jak ze 3-4 dni przeglodze to biegaja i poluja

Ps.

Wczoraj znalazlem w domu swierszcza, niby nic dziwnego bo znajduje co chwile jakis uciekinierow, ale to gatunek ktorego nie mialem ponad pol roku i w dodatku byl to mlody bo mial jakis centymert moze chyba na hacie mi sie rozmnozyly

Uprawnienia umieszczania postów