-
Re: jak przekonac rodzicow??
jeszcze nioezaczolem ale juz wiem jaka droga mam isc !!!
dzieki WIELKIE!!!!
pozdro wert!
-
gdy jej to powiedzialem to wogole mnie mama nie chce sluchac :/
odpuszcze na jakis czas i dopiero potem jak jej pokaze ze dobrze sie opiekuje zolwiem to moze sie zgodzi
tylko ze sie doczepila do tego ze kto mi bedzie go karmil w czasie wakacji jak by mnie nie bylo, ze niby sasiad nie bedzie mi gdzies do sklepu jezdzil po swierszcze :/
nie wiem co jej mowic
-
to samo mialem......ale moze sie uda.....
powiedz mamie ze przygotujesz w pudelkach po filmie fotograficznym pokram ktory wystarczy tylko wrzucic do terra i nic przy tym robic!!
pozdro wert!
-
-
wiesz jak ja robie? po prostu kupuje wszystko co trzeba bez wiedzy rodzicow i jak juz wszystko mam to kupuje zwierze i wkladam do terra i jak mama przychodzi z pracy to ma mala niespodzianke, przeciez nie wyrzuci mi zwierzatka z domu co nie? no chyba ze masz takich rodzicow co byli by do tego zdolni
-
ja tesh moim truje od rana do nocy o Lampartku ... :P
Wczoraj pokazałem mamie z encyklopedii terrarystki zdjęcie lampartka i stwierdziła obrzdlistwo... nie zna się :P
-
Postawienie przed faktem dokonanym moze byc trudne, chyba ze skladac by terra u kumpla I potem przyniesc do domu razem z gekonem :P Polecam trucie zada rodzicom, az sie zgodza, a jak sie nie zgodza to truc az im zbrzydnie
-
mam ten sam problem ale mama mieknie juz powoli:d po wakacjach powiedziala ze zobaczy jak sie nie zgodzi to i tak pojade z tata kupie i przywioze (juz tak raz zrobilem:P)
-
mam ten sam problem ale mama mieknie juz powoli:d po wakacjach powiedziala ze zobaczy jak sie nie zgodzi to i tak pojade z tata kupie i przywioze (juz tak raz zrobilem:P)
Uprawnienia umieszczania postów