Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: jak przekonac rodzicow??

wert
    Guest

Re: jak przekonac rodzicow??

jeszcze nioezaczolem ale juz wiem jaka droga mam isc !!!
    dzieki WIELKIE!!!!
    pozdro wert!

princeyo
    Guest

gdy jej to powiedzialem to wogole mnie mama nie chce sluchac :/
    odpuszcze na jakis czas i dopiero potem jak jej pokaze ze dobrze sie opiekuje zolwiem to moze sie zgodzi
    tylko ze sie doczepila do tego ze kto mi bedzie go karmil w czasie wakacji jak by mnie nie bylo, ze niby sasiad nie bedzie mi gdzies do sklepu jezdzil po swierszcze :/

nie wiem co jej mowic

wert
    Guest

to samo mialem......ale moze sie uda.....
    powiedz mamie ze przygotujesz w pudelkach po filmie fotograficznym pokram ktory wystarczy tylko wrzucic do terra i nic przy tym robic!!
    pozdro wert!

The_Answer
    Guest

ja robie w ten sposob, mowie ze bede grzeczny , ze tylko ja sie bede zajmowal ( teraz mama mnie codziennie pilnuje zebym pamietal o jedzonku dla agamy, modliszki i gekow, sama spryskuje mi pojemnik z modliszka, i sama przychodzi i daje zieleninke dla agamy ) i kilka innych pierdolek, robie maslane niewinne oczka piekne PROSZE i dostaje to co chce

frydrych1
    Guest

wiesz jak ja robie? po prostu kupuje wszystko co trzeba bez wiedzy rodzicow i jak juz wszystko mam to kupuje zwierze i wkladam do terra i jak mama przychodzi z pracy to ma mala niespodzianke, przeciez nie wyrzuci mi zwierzatka z domu co nie? no chyba ze masz takich rodzicow co byli by do tego zdolni

Karn
    Guest

ja tesh moim truje od rana do nocy o Lampartku ... :P
    Wczoraj pokazałem mamie z encyklopedii terrarystki zdjęcie lampartka i stwierdziła obrzdlistwo... nie zna się :P

Chomik
    Guest

Postawienie przed faktem dokonanym moze byc trudne, chyba ze skladac by terra u kumpla I potem przyniesc do domu razem z gekonem :P Polecam trucie zada rodzicom, az sie zgodza, a jak sie nie zgodza to truc az im zbrzydnie

noon15
    Guest

mam ten sam problem ale mama mieknie juz powoli:d po wakacjach powiedziala ze zobaczy jak sie nie zgodzi to i tak pojade z tata kupie i przywioze (juz tak raz zrobilem:P)

noon15
    Guest

mam ten sam problem ale mama mieknie juz powoli:d po wakacjach powiedziala ze zobaczy jak sie nie zgodzi to i tak pojade z tata kupie i przywioze (juz tak raz zrobilem:P)

Uprawnienia umieszczania postów