-
pomocy
Witam
Juz nie wiem co zrobic zeby moje lamparty sie bzyknely :/ zimowalem, niedawno rozdzielilem na kilka dni i nic moze cos zle zrobilem help
a moze kilka samic i by sie zamienil za moja?? moze to rodzenstwo najlepiej jakby ten ktos byl z dolnego slaska
Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
-
Re: pomocy
a może się bzykneły a o tym nie wiesz, chyba nie siedziałeś cały czas przy terra 24 na dobe i nie patrzyłeś czy się bzykają :] np moja samica jest w ciąży i juz nie dlugo zniesie, a nie wiem kiedy się bzykneły. A we wczesnej ciąży ciężko ją wypatrzyć.
-
sa 2 miechy po zimowaniu u samicy nie widac zadnych zmian i ani razu nie zauwazylem zeby samiec spojrzal choc troche tak inaczej na samice zawsze tak obojetnie ale to raczej nic nie znaczy
-
-
A moze to sa dwie samice i nawet nie wiesz o tym ?
-
-
"borze narodzenie" - o stary, ortografia to widza dla ciebie czarna magia ]:->
-
sorki boże narodzenie oczywiscie, to przez rozkojarzenie i to ze pisze bez patrzenia na klawiature i czesto takie literowki mi sie zdarzaja
-
zamienianie gekonów nic nie da, poprostu poczekaj. Szansa na kopulacje jest w styczniu są poprostu najbardziej aktywne pod tym względem
-
dobra bede czekal
a moze ponaswietlam je swietlowka od agamy, tam sa promienie uva ktore pobudzaja do rozmnazania co wy na to??
Uprawnienia umieszczania postów