Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: jaka odmiana?

Skrzacik
    Guest

jaka odmiana?

jaka to odmiana lamparta?? pomóżcie mi
    ile taki gek może u nas kosztować??
    z góry dzięki za pomoc!!!
    pozdrawiam

The_Answer
    Guest

Re: jaka odmiana?

bylo kilka postow wczesniej

Skrzacik
    Guest

Ale chodzi mi dokładnie o to zdjęcie jaka to odmiana i ile kosztował by takiej odmiany gek...

sqqter
    Guest

Ej co wam sie ludzie dzieje w przeciągu dwóch dni wszyscy sie rzuciliście się na odmiany barwne macularius'ów jak indiana jones na skarby... :P:P:P

tango
    Guest

nie jestem pewien, ale czyżby HYPO TANGERINE??? jak tak to co prawda w Polsce jeszcze się nie spotkałem z czymś takim ale pewnie zabuliłbyś od 250-300 zależy od sklepu.

i tu taka ciekawostka, w jednym z lubelskich sklepów widziałem gekona ulikowskiego za 450, w drugim (internetowym) widziałem ulikowskiego za 120 zeta
    troche dziwne

goslawa
    Guest

hypo tangerine red stripe chyba... a zapłacił byś za niego na pewno ponad 1000zł i w Polsce raczej go nie dostaniesz

GREJFRUT
    Guest

bez hypo tangerin to samo red striped cena z tego co ktoś mówił 980 euro

Skrzacik
    Guest

Dzięki.. trochę drogo... a jeszcze powiedzcie mi ile kosztuje i jaka to jest odmiana. Z górywam bardzo dziękuje

tango
    Guest

to jest najzwyklejszy młody lampart, gdy podrośnie bedzie miał takie samo ubarwienie jak wszystkie inne lampartus pospolitus

sqqter
    Guest

całkiem inaczej wyglada hypo tangerine. już prędzej sht ale napewno też nie. Mysle że to jakaś znów skombinowana odmiana której osobniki można wyliczyć na palcach a nikt jak już ma to Ci takich nie sprzeda

Uprawnienia umieszczania postów