-
jaka odmiana?
jaka to odmiana lamparta?? pomóżcie mi
ile taki gek może u nas kosztować??
z góry dzięki za pomoc!!!
pozdrawiam
-
Re: jaka odmiana?
bylo kilka postow wczesniej
-
Ale chodzi mi dokładnie o to zdjęcie jaka to odmiana i ile kosztował by takiej odmiany gek...
-
Ej co wam sie ludzie dzieje w przeciągu dwóch dni wszyscy sie rzuciliście się na odmiany barwne macularius'ów jak indiana jones na skarby... :P:P:P
-
nie jestem pewien, ale czyżby HYPO TANGERINE??? jak tak to co prawda w Polsce jeszcze się nie spotkałem z czymś takim ale pewnie zabuliłbyś od 250-300 zależy od sklepu.
i tu taka ciekawostka, w jednym z lubelskich sklepów widziałem gekona ulikowskiego za 450, w drugim (internetowym) widziałem ulikowskiego za 120 zeta
troche dziwne
-
hypo tangerine red stripe chyba... a zapłacił byś za niego na pewno ponad 1000zł i w Polsce raczej go nie dostaniesz
-
bez hypo tangerin to samo red striped cena z tego co ktoś mówił 980 euro
-
Dzięki.. trochę drogo... a jeszcze powiedzcie mi ile kosztuje i jaka to jest odmiana. Z górywam bardzo dziękuje
-
to jest najzwyklejszy młody lampart, gdy podrośnie bedzie miał takie samo ubarwienie jak wszystkie inne lampartus pospolitus
-
całkiem inaczej wyglada hypo tangerine. już prędzej sht ale napewno też nie. Mysle że to jakaś znów skombinowana odmiana której osobniki można wyliczyć na palcach a nikt jak już ma to Ci takich nie sprzeda
Uprawnienia umieszczania postów