Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Krew mnie zalewa

Mieszany widok

MataManX
    Guest

Krew mnie zalewa

Wiem że sytuacja w naszych zoologikach jest bardzo zła ale to co dzisiaj zobaczyłem przeszło wszystkie moje najgorsze sny wchodze sobie do sklepu patrze a na przeciwko mnie jest terra ok 120x30-40 poziom wody jakieś 10 cm woda brudna a w tym pływa młody krokodylek patrze dalej w terra 90x40 MAX jest legwan ok 60 cm podłoże praktycznie żadne tylko mase odchodów i resztek roślin walających się po dnie a co najgorsze w tym wszytkim chodzi duża samica żólwia stepowego waż mleczny bez ogrzewania w przeciągu stoi ogólnie makabra łączą gatunki z różnych biotopów nie wiedzą nic obsługa to kompletni licy !!! czt to się kiedyś zmieni ??

Re: Krew mnie zalewa

Moze z nimi bys na spokojnie porozmawial, co???

To sie zmieni jak ja dorosne......esz, beznadzieja. Ja sie za kazdym razem boje wchodzic do sklepu i wykancza mnie to spychicznie. Nie mam sily na to i widze, ze malo moge zrobic, bo nikogo to nie obchodzi. Zenada. Myslalam juz o roznych sposobach zmiany sytuacji, ale do nich trzeba czasu, znajomosci, wplywow i determinacji.......

Moglabym napisac caly artykul na ten temat, tzn. o roznych sposobach zmiany tego, ale na post nie jest to dobry pomysl.

kafka
    Guest

A ja w każdym sklepie, w którym widze coś takiego pouczam sprzedawców. O dziwo, często odnosi to pozytywny skutek i jak odwiedzam sklep ponownie, to ludzie mają jeszcze kilka pytań, jak zrobić, żeby było lepiej. Czyli czasem warto spróbować coś robić, zamiast narzekać .

I sie nie dziwie ze cie czesto posluchaja pracownicy bo masz juz 30 lat DD. Ale np. jak ja kulturalnie zwracam uwage i mowie co powinni zmienic (podkreslam ze bardzo grzecznie) to mi tylko przytakuja i maja gdzies co ja mowie i i tak robia dalej swoje. Tzn chodzi mi o to ze moze dlatego maja gdzies moje uwagi i innych mlodszych terrarystow, poniewaz jak zobacza takiego 15-latka (w moim przypadku 17 :P) to zdaje im sie ze co taki gowniarz moze na temat hodowli wiedziec....I tu sie wlasnie myla i to mnie wqrza!!!

MataManX
    Guest

dokladnie zawsze słysze a co ty młody wiesz dla ciebie są chomiki a nie gady wyjdź ze sklepu . . . czasem sprzedawcy nawet potrafią kilka kurw rzucić jak się im powie co się myśli jest różnica jak im się przyczepi chłop lat 30 a 16 latek

Ja wtedy rozmawiam z facetami i licze na silę uroku osobistego

MataManX
    Guest

prędzej niż na mój urok polecą po pysku mi dadzą :P

wyslij kolezanke..albo zmontuj cala ekipę kolezanek......dwie kazdego dnia odwiedzające sklep przez tydzien z ta samą uwagą ......na odczep sie moze by cos zmienili?? hym.....

Uprawnienia umieszczania postów