Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: moja samica

dir dance
    Guest

moja samica

czy jak samica jest z odłowów naturalnych to jest trudniejsza do oswojenia

Wojtyla
    Guest

Re: moja samica

masz samice z odłowu ????

minok
    Guest

To chyba oczywiste:P

kajolka
    Guest

dlaczego,milou masz 2 konta?)

The_Answer
    Guest

skad on skolowal lamparta z odlowu??

dir dance
    Guest

kupiłem w geanie i jak ją biore na rękę to ucieka i skacze co jest dziwne dla lamparta a dwa konta mam bo ,,milou" mi wykasowali i ciągle musiałem się logować i tak dalej więc mam nowe dir dance i kropka.

mantid
    Guest

Szczerze mówiąc wątpię żeby był z odłowu - masowy odłów lampartów skończył się z 15 lat temu.
    Jakby mnie trzymali parę dni w Geanie to tez bym uciekał i skakał. Ja już po pól godzinie spedzonej w centrum handlowym albo supermarkecie mam ochotę gdzieś uciec... (ze skakaniem gorzej)...
    Daj jej czas zeby się zaklimatyzowała, a nie od razu międl ją w łapach...

dir dance
    Guest

mantid masz rację ale jej zaklimatyzowanie trwa już prawie miesiąc a lampart samiec też był z geanta i był normalny i dalej jest choć czasem ma odchyły (samica potrafi się lizać pod ogonem i jest z tego beka)

Pawllo
    Guest

ja mam gekony od 7 miesięcy i jeden SAM podchodził i czchowdził mi na ręke po niecałym miesiącu, natomist drugi dopiero w TE ferie podszedł do mojej ręki i wszedł na nią SAM z własnej woli, nie zmuszany do ncizego. Tak więc CIERPLIWOŚCI!!!

Saymon
    Guest

Dir dance wiem że na tym forum nie mówi się o intersahc(sorry ludzie) to ja Saymon
    chciałem od ciebie kupić smaca gekona Lamparciego mój numer gg.2412709 mój e-mail sajmon_k@poczta.onet.pl .SPrzedałbyś tego gekona mówiłeś że za 100zł

Uprawnienia umieszczania postów