-
moja samica
czy jak samica jest z odłowów naturalnych to jest trudniejsza do oswojenia
-
Re: moja samica
masz samice z odłowu ????
-
-
dlaczego,milou masz 2 konta?)
-
skad on skolowal lamparta z odlowu??
-
kupiłem w geanie i jak ją biore na rękę to ucieka i skacze co jest dziwne dla lamparta a dwa konta mam bo ,,milou" mi wykasowali i ciągle musiałem się logować i tak dalej więc mam nowe dir dance i kropka.
-
Szczerze mówiąc wątpię żeby był z odłowu - masowy odłów lampartów skończył się z 15 lat temu.
Jakby mnie trzymali parę dni w Geanie to tez bym uciekał i skakał. Ja już po pól godzinie spedzonej w centrum handlowym albo supermarkecie mam ochotę gdzieś uciec... (ze skakaniem gorzej)...
Daj jej czas zeby się zaklimatyzowała, a nie od razu międl ją w łapach...
-
mantid masz rację ale jej zaklimatyzowanie trwa już prawie miesiąc a lampart samiec też był z geanta i był normalny i dalej jest choć czasem ma odchyły (samica potrafi się lizać pod ogonem i jest z tego beka)
-
ja mam gekony od 7 miesięcy i jeden SAM podchodził i czchowdził mi na ręke po niecałym miesiącu, natomist drugi dopiero w TE ferie podszedł do mojej ręki i wszedł na nią SAM z własnej woli, nie zmuszany do ncizego. Tak więc CIERPLIWOŚCI!!!
-
Dir dance wiem że na tym forum nie mówi się o intersahc(sorry ludzie) to ja Saymon
chciałem od ciebie kupić smaca gekona Lamparciego mój numer gg.2412709 mój e-mail sajmon_k@poczta.onet.pl .SPrzedałbyś tego gekona mówiłeś że za 100zł
Uprawnienia umieszczania postów