Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Geant w Gdansku

Geant w Gdansku

Wlasnie przeczytalam posty noelki na temat tego sklepu z Geancie w Gdyni. Ja wlasnie dzisiaj jade z kolei do Gdanska do Geana, bo po nocach nie moge spac, jak widze, co sie tam dzieje z gekonami, ale przeciez calego sklepu nie wykupie! Jak beda mieli mnie w dupie, to zaczne robic ogolnotrojmiejska zadyme! Jestem wkurzona!!

Re: Geant w Gdansku

A, doczytalam teraz te posty "zachwalajace" ten sklep i niejakiego Bartka. Pogadam z nim. Jesli aktycznie jest tak, jak piszecie, to zadziala i ten gekon lamparci przestanie sie wyzywac na podlozu na ktorym jest.

ehhhh. znowu Argus Poszukaj w katalogu szefostwa tego sklepu nick terv i powiedz co myslisz ale watpie zeby to cos dalo. Bartek nei ma tam nic do gadania, nie to zebym go krytykowal ale tak jest.
    Kupujac zwierze tylko dlatego ze cierpi robisz zbyt wlascicielowi z czego on ma dochod i sciaga nastepne zwierze a warunki te same.
    Przejrzuj archiwum tego forum i zobacz ile razy bylo pisane juz!

Wiem ze tak robie. Ale rowniez NIE kupujac jednego zwierzecia, zbytu za bardzo nie zahamuje. Trzebaby calej "kampanii".

Moze ale jest nas juz 2, a na forum wiecej osob tak mysli wiec nie tak malo

Po sesji zabiorę się za to.....

Uprawnienia umieszczania postów