-
Ile gekonów ?
Czy w takim terrarium o wymiarach 70x40x40 można trzymać 3 gekony lamparcie ? dodam że w ścianach terrarium jest sporo grot i półek.
Pozdrawiam Domios
-
Re: Ile gekonów ?
JAK DLA MNIE SMIALO TAM MOZE MIESZKAC TRIO SAMCZYK I 2 SAMICZKI PIEKNE TERRA-PRZESLIJ MI KILKA FOTEK NA MAILA josetsu@poczta.fm z terra, daj opis jak je robiles bo bardzo mi sie podba!!!!!
-
w takim terrarium mozesz trzymac nawet statko samiec i 3 samiczki . ja trzymnam w terrariach 80x40x40 samca i 5 samic , a zestawy samiec i 2 samice trzymam w terrariach 50x40x30 i niezle sobie radzą . pozdrawiam izycze miłej i owocnej hodowli
-
PIĘKNE TERRA!!!!!!!!!!
-
Ładne terra - wydaje mi się że bez problemu możesz trzymać tam nawet 1.4. Jest sporo kryjówek. Poza tym dzięki półeczkom udało Ci się sporo powiekszyć powierzchnię "użytkową" terrarium.
-
Takie było moje zamierzenie, żeby była duża powierzchnia użytkowa, tyle co skończyłem robić lampke z kokosa, no i zaczynam robić testy z ogrzewaniem.
Jak skończe umieszcze foto całego terra z mieszkańcem, a dla chętnych fotki od podstawy i instruktaż jak zrobić taką ścianę. Nie widać tego na foto ale z dolnych grotek są korytaże doprowadzające na górne półki... ma to swoje wady i zalety, mimo wszystko postanowiłem przekonać się jak to będzie funkcjonować.
Pozdrawiam Dominos
-
-
-
Bardzo ladne terrarium!
Bylbym wdzieczny za przeslanie kilku zdjec poszczegolnych faz budowy.
Pozdrawiam
Dlugi
-
tez byłbym chętny na fotki faz robienia terra....
ssj0@interia.pl
Uprawnienia umieszczania postów