Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Ile gekonów ?

DOMINOS
    Guest

Ile gekonów ?

Czy w takim terrarium o wymiarach 70x40x40 można trzymać 3 gekony lamparcie ? dodam że w ścianach terrarium jest sporo grot i półek.

Pozdrawiam Domios

josetsu
    Guest

Re: Ile gekonów ?

JAK DLA MNIE SMIALO TAM MOZE MIESZKAC TRIO SAMCZYK I 2 SAMICZKI PIEKNE TERRA-PRZESLIJ MI KILKA FOTEK NA MAILA josetsu@poczta.fm z terra, daj opis jak je robiles bo bardzo mi sie podba!!!!!

lipton
    Guest

w takim terrarium mozesz trzymac nawet statko samiec i 3 samiczki . ja trzymnam w terrariach 80x40x40 samca i 5 samic , a zestawy samiec i 2 samice trzymam w terrariach 50x40x30 i niezle sobie radzą . pozdrawiam izycze miłej i owocnej hodowli

bakus
    Guest

PIĘKNE TERRA!!!!!!!!!!

mantid
    Guest

Ładne terra - wydaje mi się że bez problemu możesz trzymać tam nawet 1.4. Jest sporo kryjówek. Poza tym dzięki półeczkom udało Ci się sporo powiekszyć powierzchnię "użytkową" terrarium.

DOMINOS
    Guest

Takie było moje zamierzenie, żeby była duża powierzchnia użytkowa, tyle co skończyłem robić lampke z kokosa, no i zaczynam robić testy z ogrzewaniem.
    Jak skończe umieszcze foto całego terra z mieszkańcem, a dla chętnych fotki od podstawy i instruktaż jak zrobić taką ścianę. Nie widać tego na foto ale z dolnych grotek są korytaże doprowadzające na górne półki... ma to swoje wady i zalety, mimo wszystko postanowiłem przekonać się jak to będzie funkcjonować.

Pozdrawiam Dominos

blackjack
    Guest

Mi, mi wyslij jaca@admit.net.pl plzzzz tez bede terra robil i musze miec jakis punkt odneisienia

Wojtyla
    Guest

DOMINOS terra zaje**** !!
    jakbys mugl to wysli gangstawm@o2.pl thx z góry

Długi
    Guest

Bardzo ladne terrarium!

Bylbym wdzieczny za przeslanie kilku zdjec poszczegolnych faz budowy.

Pozdrawiam

Dlugi

Goblin
    Guest

tez byłbym chętny na fotki faz robienia terra....

ssj0@interia.pl

Uprawnienia umieszczania postów