-
-
Re: WAPNO
jak zjadł jednego malutkiego świerszcz to nic dziwnego, ze sienie wypróznil. Bardziej obawiałbym się braku apetytu...
-
-
Móje geki jak je kupiłem to po pierwszym jedzeniu (na drugi dzień od kupna), zjadły po około 3 - 4 średnie świerszcze nie robiły kupy przez niecały tydzień teraz robią regularnie i jest wszystko ok :P poczekaj aż coś więcej zjedzą, a tak jak mantid napisał bardziej się zainteresuj brakiem apetytu. I nawiasem mówiąc to chyba go troche zestresowałeś zabardzo na początku bo z tego co tutaj napisałeś to zaczełeś brać:/ geka na ręce jakieś 3 dni po kupnie, moim zdaniem to zdecydowanie zaszybko ale rób jak uważasz.
-
grabarz nienapisałem ze zaczełem brac go na ręke. SAM NA NIĄ WSZEDŁ!!!
-
-
zjadła swoją wylinke może zacznie w końcu jeść( trzymajcie kciuki):
-
Mialem taki sam problem!!!gekon nie jadl 3 tygodnie potem osowiał cały spuchł i wogole sie niewyprozniał podawalem mu parafine kapalem rumianku ale bylo za pozno popekal od srodka i musialem go uspić!!!!po konsultacji z dobrym gadzim lekarzem doradzam podawac glukoze w plynie rozcienczona z woda albo wode z cukrem musi sie wyproznic NIE LEKCEWARZ TEGO!!!trzymam kciuki
Uprawnienia umieszczania postów