Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: WAPNO

bakus
    Guest

Re: WAPNO

trwa to już ponad tydzien.gek zjadł jednego malutkiego świerszcza. A nadal się nie wyprużnił!! . Wydaje mi sie ze juz sie troszke oswoił, bo jak włoże ręke to wchodzi na nią ( jestem z tego bardzo zadowolony). Z tymi weterynarzami to chyba prawde. Bo w naszym kraju robi sie wszystko na odpierd**, tylko żeby zbic kase!!!
    poczekam jeszcze dwa dni może u poprzedniego właściciela był nakarmiony drewnojadem lub czymś takim i teraz niemorze strawic. Zauwazułem jak lezy na nagrzanym kamieniu właśnie brzuszkiem, może to od tego. DZIEKI ZA RADE!!!!!! ( chodz prosze jak ktos miał już cos takiego o napisanie z góry DZIĘKI!!!!!!)

mantid
    Guest

jak zjadł jednego malutkiego świerszcz to nic dziwnego, ze sienie wypróznil. Bardziej obawiałbym się braku apetytu...

bakus
    Guest

to co mam zrobic???? POMUYŻCIE !!!!!!!!!

Grabarz
    Guest

Móje geki jak je kupiłem to po pierwszym jedzeniu (na drugi dzień od kupna), zjadły po około 3 - 4 średnie świerszcze nie robiły kupy przez niecały tydzień teraz robią regularnie i jest wszystko ok :P poczekaj aż coś więcej zjedzą, a tak jak mantid napisał bardziej się zainteresuj brakiem apetytu. I nawiasem mówiąc to chyba go troche zestresowałeś zabardzo na początku bo z tego co tutaj napisałeś to zaczełeś brać:/ geka na ręce jakieś 3 dni po kupnie, moim zdaniem to zdecydowanie zaszybko ale rób jak uważasz.

bakus
    Guest

grabarz nienapisałem ze zaczełem brac go na ręke. SAM NA NIĄ WSZEDŁ!!!

bakus
    Guest

to chyba brak apetytu co zrobic???? w takim wypadku??( kupy nie zrobił dalej zaczynam sie martwić( ]

bakus
    Guest

zjadła swoją wylinke może zacznie w końcu jeść( trzymajcie kciuki):

FRYTA20
    Guest

Mialem taki sam problem!!!gekon nie jadl 3 tygodnie potem osowiał cały spuchł i wogole sie niewyprozniał podawalem mu parafine kapalem rumianku ale bylo za pozno popekal od srodka i musialem go uspić!!!!po konsultacji z dobrym gadzim lekarzem doradzam podawac glukoze w plynie rozcienczona z woda albo wode z cukrem musi sie wyproznic NIE LEKCEWARZ TEGO!!!trzymam kciuki

Uprawnienia umieszczania postów