-
Re: Argus - Tarnów
Wiesz o mnie mozecie myslic co chcecie "mr_juzik" i psalmopoeus ... Jezeli chodzi o psalmopoeus moge to wyjasnic ... A blad byl w ogloszeniu bo ot bylo to stare co moj brat robil ... Popatrz na nowe ... ale nwoe jest gdzies na wsiach porozwieszane ...
A frajerem psalmopoeus to ty jestes i zobaczymyu jak przyjedziesz ze swojimi kumplami ... aa pozatym to nei jest temat zeby tutaj pisac ... jakby nie widac bylo ot tutaj sie wypowiada an temat sklepu "Argus" ...
-
Niewiem co jest z tym forum ze mi sie 3x powtorzyl post .. ?
-
Eyz nie masz wiekszych problemow??? ucz sie lepiej przed toba egzaminy do szkoly sredniej, daj sobie z tym wszystkim spokoj, i tak juz jestes przegrany w oczach terrarystow.
-
Ty pisałeś że możesz przyjechać z kolegami.....Prosze naucz sie czytać i pisać jakbyś to umiał to nie mieli byśmy problemów to tylko przez twoją głupote i nie umiejętność.Weź sobie słowa Juzika do serca bo do szkoły "zawodowej" Cie nie przyjmą:P
-
No w oczach terrarystyow czyli twojich qmpli ... Ja juz przestalem pisac na forum tlyko wy ciagle cos piszecie ... A jakbym mogl isc tylko do szkoly zawodowej to i tak bym nie poszedl ... Bo to az wstyd. Pozatym piszcie jakies uwagi na prv. [ juzik & radek ] bo to jak juz pisalem jest temat : "ARGUS"
-
Re: O LUDZIE !!!
starałem sie tylko pomóc, na stronke wpadasz rzadko tym radziej piszesz ale akurat ten watek widze pilnie śledzisz
-
Nie sledze ,tylko kumpel do mnie zadzwonił że takie rzeczy robisz na forum za czyimiś plecami.!!! Pisałem ci sms'a żądam...
-
Akurat nie pomagasz .Tylko jeszcze bardziej komplikujesz!!!
Uprawnienia umieszczania postów