Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Argus - Tarnów

EyZ
    Guest

Re: Argus - Tarnów

Wiesz o mnie mozecie myslic co chcecie "mr_juzik" i psalmopoeus ... Jezeli chodzi o psalmopoeus moge to wyjasnic ... A blad byl w ogloszeniu bo ot bylo to stare co moj brat robil ... Popatrz na nowe ... ale nwoe jest gdzies na wsiach porozwieszane ...
    A frajerem psalmopoeus to ty jestes i zobaczymyu jak przyjedziesz ze swojimi kumplami ... aa pozatym to nei jest temat zeby tutaj pisac ... jakby nie widac bylo ot tutaj sie wypowiada an temat sklepu "Argus" ...

EyZ
    Guest

Niewiem co jest z tym forum ze mi sie 3x powtorzyl post .. ?

Eyz nie masz wiekszych problemow??? ucz sie lepiej przed toba egzaminy do szkoly sredniej, daj sobie z tym wszystkim spokoj, i tak juz jestes przegrany w oczach terrarystow.

Ty pisałeś że możesz przyjechać z kolegami.....Prosze naucz sie czytać i pisać jakbyś to umiał to nie mieli byśmy problemów to tylko przez twoją głupote i nie umiejętność.Weź sobie słowa Juzika do serca bo do szkoły "zawodowej" Cie nie przyjmą:P

EyZ
    Guest

No w oczach terrarystyow czyli twojich qmpli ... Ja juz przestalem pisac na forum tlyko wy ciagle cos piszecie ... A jakbym mogl isc tylko do szkoly zawodowej to i tak bym nie poszedl ... Bo to az wstyd. Pozatym piszcie jakies uwagi na prv. [ juzik & radek ] bo to jak juz pisalem jest temat : "ARGUS"

Nook
    Guest

Re: O LUDZIE !!!

starałem sie tylko pomóc, na stronke wpadasz rzadko tym radziej piszesz ale akurat ten watek widze pilnie śledzisz

Tony_666
    Guest

Nie sledze ,tylko kumpel do mnie zadzwonił że takie rzeczy robisz na forum za czyimiś plecami.!!! Pisałem ci sms'a żądam...

Tony_666
    Guest

Akurat nie pomagasz .Tylko jeszcze bardziej komplikujesz!!!

Uprawnienia umieszczania postów