-
Re: Argus - Tarnów
OK jak tak chcesz to załatwić to niema problemu.To jest prywatna sprawa.Pies nie zginie tylko...I na takiego frajera jak Ty nie potrzeba mi "grupy"poradze sobie, teraz tacy to tylko grupami chodzą i szukają......... Aha i naucz sie pisać.
-
To ja juz nie kapuje...to ty mu tego seterka zajebałeś...czy co..?:P
czy ty z tym pieskiem nie masz nic wspólnego...?...nie wiem...juz w końcu o co wam chodzi...
-
Eyz, daj sobie lepiej spokoj z terrarystyka, zmien hobby na znaczki albo modelarstwo, acha i jeszcze jedno, masz blad w ogloszeniu jak wsiadalem do windy to czytalem na klatce, zginął sie pisze a nie zginoł.
-
Dajcie sobie lepiej spokój....terraryści z jednego miasta...a takie jazdy se robicie...
wstydzilibyście się...
Pozdro dla wszystkich terrarystów z Tarnowa...
-
ale klimat !!! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
-
-
Re: O LUDZIE !!!
Ja tego w kazdym bądż razie tegi NIE NAPUISAŁEM i moge przysiegfnać nawet i dlaczego ty mnie Nook obwiniasz za to i wrabiasz mi w to czego nie zrobiłem niewiem może tak sobie własnie zdobywasz klientów gadajac o kims głupoty.Po co ja bym miał cos takiego pisac wprawdzie najlepiej mi sie nieukładały interesy z Argusem ale nie jestem taki ze ktoś mi sprzedał cos drożej na nie miałem pojęcia ile to kosztuje to Nierobiłbym Afery trzeba być chyba wielkim DAUNEM żeby takie rzeczy robić .A co do Argusa to naprawde ma wyrombisty wybór w swojej oferci i warto u niego kupowac gdyby nie te ceny(on po prostu dba o to i myśle że dobrze prowadzi skleb,ale lepiej bedzie prowadził jesli nie bedzi czasem zawyzał cen np.na węzach i mówił że to bardzo dobra okazkja)i nie wiem skad takie masz przypuszczenia Nook ale najpierw pogadaj ze mna lub zmojimi np.Szopenem on mnie dobrze zna i ci np.powie że takich jaj nie robie!!!!!!The end
-
mr_JUZIK_ to nie jest zaden bajokpisarz!!!! dobrze go znam i wiem ze mozna mu zaufac, nie bawi go wygadywanie zadnych glupot, jest konkretny i oby takich terrarystow bylo wiecej a co do argusa i jego wlasciciela Tomka to nikt nie powinien nadawac na niego z powodu wysokich cen, bo jesli komus ceny nie pasuja to moze nie kupowac a co do zwierzat to te ktore ja tam kupilam byly zdrowe....
-
Wiesz o mnie mozecie myslic co chcecie "mr_juzik" i psalmopoeus ... Jezeli chodzi o psalmopoeus moge to wyjasnic ... A blad byl w ogloszeniu bo ot bylo to stare co moj brat robil ... Popatrz na nowe ... ale nwoe jest gdzies na wsiach porozwieszane ...
A frajerem psalmopoeus to ty jestes i zobaczymyu jak przyjedziesz ze swojimi kumplami ... aa pozatym to nei jest temat zeby tutaj pisac ... jakby nie widac bylo ot tutaj sie wypowiada an temat sklepu "Argus" ...
-
Wiesz o mnie mozecie myslic co chcecie "mr_juzik" i psalmopoeus ... Jezeli chodzi o psalmopoeus moge to wyjasnic ... A blad byl w ogloszeniu bo ot bylo to stare co moj brat robil ... Popatrz na nowe ... ale nwoe jest gdzies na wsiach porozwieszane ...
A frajerem psalmopoeus to ty jestes i zobaczymyu jak przyjedziesz ze swojimi kumplami ... aa pozatym to nei jest temat zeby tutaj pisac ... jakby nie widac bylo ot tutaj sie wypowiada an temat sklepu "Argus" ...
Uprawnienia umieszczania postów