Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Argus - Tarnów

Re: Argus - Tarnów

Referencje Klimy są tutaj bezcenne, zwłaszcza, że niektórzy dostali od niego martwe pająki. Pogratulować dobrego samopoczucia.

Popierwsze on dostał tylko.. a po drugie reszta kupujacych jest zadowolona

Evill
    Guest

Re: O LUDZIE !

HeHe....
    Eyz...stary..ale żeś namieszał...

Evill
    Guest

Ja osobiście nie znam Pana Tomka (Mam nadzieje że go poznam)...ale słyszałem onim wiele....dobrych rzeczy...zwłasza...o jego sklepie...
    Pozdro
    Miłosz

buhahahahahahahahaha , bosh, ale sie usmialem, eyz czy godefroy, daj sobie lepiej spokoj z terrarystyka, i jak nie znasz prawdy, to lepiej nie psoj innym opinii ;]hmm bajkopisarz, mi sie podoba, moze bajki zaczne pisac przynajmniej cos zarobie :P:P

Nook
    Guest

nie wiem czy to Wam pomoże ale niejaki Pirat to późniejszy Tony_666

Telefon: 508828695
    Gadu-gadu: 5163091
    Miejscowość: Rzeszów, m. powiat. Rzeszów
    W terrarystyce od: 1998 r.

ten wiek to raczej jakaś ściema, moze zadzwonic do niego niech przedstawi argumenty? sam nie sądze zeby sie tutaj odezwał jeszcze, a może...

w nicku pirat podaje ewidetnie fałszywe dane, a gośc jest na pewno z Rzeszowa.

znam Tomka kupowałem u niego węża i jestem bardzo zadowolony ,nie spotkałem się jeszcze z kimś kto by na niego narzekał nie wciskał mi nic na siłe wręcz przeciwnie,kupiłem u niego terra które było troche maławe dła mojego gada bez problemu pojechał na hurt i załatwił mi większe a mniejsze wzioł odemnie po tej ceni za jaką kupiłem u niego czesto jeżdze do niego po porady odnośnie gada i zawsze bez problemu mi doradza ,dzięki niemu pozbyłem się roztoczy które załapał gad
    pozdrawiam

Nie jaki Eyz to oszust.Już ma przeje*****ne tylko go spodkam w Tarnowie....

Evill
    Guest

Do pana "Psalmopoeus"

Cóż on ci takiego uczynił...?
    chce wiedzieć...

Pozdro..

Evill

EyZ
    Guest

Kot ot wogule psalmopoeus ?? ??? Gosc od samca albopiloski ... Ja wiem kto tu jest oszust i wiem tez ze chciales mnei wyfrajerzyc ... Nie uzywalem og bo dostale mod deovial za 150 mlodcyh z kokonu wiec wiesz ... Niema o czym mowic ... Jak cos czekam ... Rogojskiego [ Dziupla ] akurat dobrze bo jest grupa ... Pies mi zginio i jedziemy na wie szukac jest nas troche ;] Przy okazji bedizemy w dabrowie to niema problemu ...

Uprawnienia umieszczania postów