-
Re: Argus - Tarnów
Referencje Klimy są tutaj bezcenne, zwłaszcza, że niektórzy dostali od niego martwe pająki. Pogratulować dobrego samopoczucia.
-
Popierwsze on dostał tylko.. a po drugie reszta kupujacych jest zadowolona
-
Re: O LUDZIE !
HeHe....
Eyz...stary..ale żeś namieszał...
-
Ja osobiście nie znam Pana Tomka (Mam nadzieje że go poznam)...ale słyszałem onim wiele....dobrych rzeczy...zwłasza...o jego sklepie...
Pozdro
Miłosz
-
-
Re: O LUDZIE !
nie wiem czy to Wam pomoże ale niejaki Pirat to późniejszy Tony_666
Telefon: 508828695
Gadu-gadu: 5163091
Miejscowość: Rzeszów, m. powiat. Rzeszów
W terrarystyce od: 1998 r.
ten wiek to raczej jakaś ściema, moze zadzwonic do niego niech przedstawi argumenty? sam nie sądze zeby sie tutaj odezwał jeszcze, a może...
w nicku pirat podaje ewidetnie fałszywe dane, a gośc jest na pewno z Rzeszowa.
-
znam Tomka kupowałem u niego węża i jestem bardzo zadowolony ,nie spotkałem się jeszcze z kimś kto by na niego narzekał nie wciskał mi nic na siłe wręcz przeciwnie,kupiłem u niego terra które było troche maławe dła mojego gada bez problemu pojechał na hurt i załatwił mi większe a mniejsze wzioł odemnie po tej ceni za jaką kupiłem u niego czesto jeżdze do niego po porady odnośnie gada i zawsze bez problemu mi doradza ,dzięki niemu pozbyłem się roztoczy które załapał gad
pozdrawiam
-
Nie jaki Eyz to oszust.Już ma przeje*****ne tylko go spodkam w Tarnowie....
-
Do pana "Psalmopoeus"
Cóż on ci takiego uczynił...?
chce wiedzieć...
Pozdro..
Evill
-
Kot ot wogule psalmopoeus ?? ??? Gosc od samca albopiloski ... Ja wiem kto tu jest oszust i wiem tez ze chciales mnei wyfrajerzyc ... Nie uzywalem og bo dostale mod deovial za 150 mlodcyh z kokonu wiec wiesz ... Niema o czym mowic ... Jak cos czekam ... Rogojskiego [ Dziupla ] akurat dobrze bo jest grupa ... Pies mi zginio i jedziemy na wie szukac jest nas troche ;] Przy okazji bedizemy w dabrowie to niema problemu ...
Uprawnienia umieszczania postów