Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Argus - Tarnów

Argus - Tarnów

hmmm... co tu duzo gadać - jeden konkretny sklep z pewnymi zwierzakami w Tarnowie! kupiłem u gościa w cholere pajaków, skorpionów i ostatnio węża - nie mam zadnych "ale" co do stanu zwierzaków. Warto dodać, że sprzedawca zna się na rzeczy i potrafi doradzić.

mar_2
    Guest

Re: Argus - Tarnów

zgadzam sie kupiłem u gościa kilka zwieząt i innych rzeyczy
    i jestem zadowolony fachowo doradzi w każdym temacie.

Hej,Uważajcie na nieg poniewaz to oszust(nie kupujcie u niego zwierząt wysyłkowo np.PKS/PKP ponieważ zawsze niemal wysyła coś uszkodzonego co mu sie nie sprzeda na sklepie a on ma taki sposób na zwierzęta ,które nie schodzą mu.
    A zwłaszcz przestwarzałych dorosłych chrżąszczy i kruszczyc.A także gadów które sa z pasożytami np.nicieniami Z tego co mi wiadomo bo tak mi kumpel mówił który sprzedaje na giełdzie na śląsku,tak o nim ludzie gadają).
    Hmmm...niewiem czy opłaca sie coś od niego braćnawet osobiście ze względu na pasożyty wewnętrzne u gadów
    I nie mówcie że to nieprawda bo wiem że zawsze sie znajda jego kumple niewiadomo z kąd z jaki9mi wymyślonymi nickami..I będą próbować go bronić i pisać o nim niewiadomo co jak to on uczciwy.itd...

UWAŻAJCIE NA INTERESY Z NIM>>>!!!

Napisz ile razy brałeś od Argusa zwierzaki i z jakimi wadami

konkrety - nie pomówienia

Dlaczego zawsze milczą i gdzie są wszyscy ci, którzy dostali od niego dobre i zdrowe zwierzaki ??

Wpadki zdarzają się i najlepszym (coś o tym wiem....)

Witam,

Własnym oczom nie wierzę
    Wpada na forum jakiś anonim, który raptem zarejestrował się pod nie swoim nickiem aby napisać ten jeden post (przepraszam - dwa , dostarczając sensacyjnych pomówień.
    Sądzę, że poważni ludzie nawet do końca nie przeczytają tego co piszesz, drogi Piracie.
    Jeśli rzucasz pomówieniami, samemu nie mając wystarczająco dużo odwagi cywilnej aby się przedstawić, nie mówiąc już o przedstawieniu jakiejkolwiek konkretnej sprawy z jaką miałeś do czynienia - niestety antyreklamę robisz tylko sobie.
    Moim zdaniem, atakujące KOGOKOLWIEK posty z pomówieniami napisane przez bezimiennych, bojących się samemu przedstawić - powinny być bez uprzedzenia od razu kasowane.

Jedyny wniosek, jaki dla mnie płynie z tego posta jest taki, że Tomka z Argusa naprawdę obawia się konkurencja, skoro w taki sposób próbują go zdyskredytować.

Chciałem napisać, że brałem od niego zwierzęta, widziałem jego sklep i chciałbym aby wszystkie sklepy tak wyglądały i prowadziły je osoby tak oddane pasji hodowli i obserwacji zwierząt, a nie zwykli handlarze. Ale po przeczytaniu wypowiedzi Pirata - nie wiem sam czy można ją traktować poważnie.

Pozdrawiam wszystkich

O LUDZIE !

Własnym oczom nie wierzę, Tarnów takie małe miasto i zaistniało na forum dzięki sklepowi Zoologicznemu.

Znam Tomka od kąd prowadzi Argusa ( a i właściciela starego argusa znałem ) co prawda (jakby to powiedzieć , żeby jak to czytał się nie obraził, z resztą nie wie kim jestem ,nick mnie ratuje) jego ceny są trochę wygórowane, ale no cóż trzebo jakoś zarabiać, w końcu trzeba z czegoś żyć. Ale jakbym zamówił sobie zwierzę przez neta (np. Bio-fil) to bym wyszedł na to samo, ale do argusa mam bliżej.

Choroby!? pierwsze słyszę kupowałem u niego tyle zwierząt i zawsze dożywały sędziwego wieku , a gościu z giełdy z którym PIRACIE rozmawiałeś , po prostu plotkował jak to między konkurencją bywa (albo był naprany i miał 2 promile we krwi)

Zawsze po szkole wstępuje do niego do sklepu, a czemu nie? Szkoda tylko że ostatnio mnie wyprosił z kolegami bo robiliśmy "tłok a tylu klientów jest".

Noi co straszny Piracie umilkles ??

Dokladam sie do zdania Sułka i Snakesa, i chcialbym aby takich ludzi jak Tomek, kierujacych sie swoja pasja i tym co kochaja, a nie tylko kasa bylo wiecej w tym coraz dziwniejszym srodowisku terrarystow, do ktorego proboja sie wepchac takie dziwaki jak szanowny pan Pirat, ktory zapadl sie nie wiadomo gdzie.

POZDRAWIAM ADEMAR

p.s mysle ze pan Pirat niedlugo wykoczy znow pod jakims dziwnym nickiem, jak juz tego nie zrobil, hehe i bedzie probowal robic zamet.

EyZ
    Guest

Re: O LUDZIE !

Po 1 w Polsce niema duzego miasta ... Od tego mozna zaczac bo ktos szzcelic ze to maisto zainstniako przez zoologie tomka ... Warszawa , Łódź itp. - w U.S.A wieksze sa wsie ... Więc na poczatek mwoie ze to nie jest dize miasto ... Po 2 o tomku ot tak : spoko sie z nim gada itp. , sprzedaje drogo ale to wiadom obo musi cos zarobic ... Ale [potrafi wcisnac kita zajebistego ... Mial jaszczurki z choroba ... i moze pirat dostales jedna bo mial chyba z 12 zarazonych a wiem to z teog ze urza raz kupil i mu jego zdrowe pozdychaly .. wraz z tymi kupionymi w argusie ... Cala resdzta byla ok. Ale kity ot on umie powciskac ... A takze chodiz mu oto zeby jak najwiecej sprzedac ... Wiec on mi oferuje : Emilke L1 za 70zł a za 70zł to ja mam conajmniej 7 ... Pozatym trzeab wiedziec iz zoologi najbardziej zalezy abn tym zeby sprzedac co on tam ma ... Pirat moze on oszustem nei jest ale podobno raz ukrald [ taki mi mowil juzik ] ze kolezanka jego zostawila u niego w sklepie cmabridgei i wynajela sobei hotelik .. za kilak meisiecy po nie przyszla a on powieidzl ze on je wychodowal i ze ich jej nei odda ... Wiec wiecei umeni to jest tak 50% na 50% ja w zoologu interesow nei robie bo sa tak 2x ceny wyzsze niz na forum ...

EyZ
    Guest

Re: O LUDZIE !

Sora ludzie mala pomylka ... Chwile po napisaniu tego posta gadalem z gosciem w argusie ... Teraz wiem jak to bylo ... cofam co mowilem.... A juzik to niezly bajkopisarz ... Oczywsice polecam sklep Argus ... A to co ten pirat gada to bajki bo Tomek nigdy tego nei wysylal ... Jedynie jakas jaszczurka byla keidys chora od urzy ale tego teraz tez nei jestem pewien ... Wiem teraz ze najslawniejszym bajkopisarzem jest mr_juzik ...

Tez polecam ten sklep kupiłem od gościa w ciut i troche skorpionów i regiusa i jestem zadowolony polecam ich sa pewni i kakretni !!

Uprawnienia umieszczania postów