-
Do Wrocławian !
1. Co się stało ze sklepem na Odrzańskiej ??? Byłem tam dzisiaj i go nie ma ! Zamknęli, przenieśli, czy jak ?
2. Gdzie można u nas kupić świerszcze taniej niż 50 gr za sztukę ?
-
Re: Do Wrocławian !
może poprostu zamknęli z tego co pamiętam lubią sobie robić przerwy podczas godzin otwarcia sklepu bez napisania jakichkolwiek przyczyn oraz daty powrotu [mialem tak kiedys 2 razy nie wiem jak jest teraz ale podejzewam ze sytuacja nie ulegla zmianie]
w piatku kolo 14-15 badz na gieldzie Transbud jest gielda sa gdzies po 20 gr/szt
-
Chyba nie, bo wogóle go nie ma, nie ma tego afiszu "ZOO" co kiedyś. Chyba, że naprawdę jakoś dziwnym trafem przeoczyłem, ale przecież byłem już tam kilka razy, więc to raczej odpada.
A gdzie jest ta giełda Transbud i w jakie dni urzęduje ?
-
Ten sklep to wogole poraszka, koles wychodzi kiedy chce, nie zostawia zadnej kartki a dotego ciezki z niego typ do gadki. Ja mam swierszcze, narazie male ale juz w krotce beda odpowiednie, do tego z wrocka jestem. Kontakt gg 3799024
-
Dzięki, świerszcze to już kupiłem (niestety za 50 gr), bo moja hodowla coś ostatnio kiepsko prosperuje. Mam nadzieje, że te nowe ją rozkręcą tylko tak na przyszłość chcę wiedzieć.
-
Giełda jest na ul. Armii Krajowej , tuz przed wjazdem na wiadukt prowadzący na Krakowską , na placu firmy Transbud . Dojazd : tramwaje 8 , 15 , 22 , autobusy : 125 , 133 , 134 .
-
Ok, ale w jakie dni ta giełda i w jakich godzinach. Można tam kupić np pająki albo gady ?
-
w piątki od 13 do 15, są gady i pająki,pająków zdecydowanie więcej z gadów chyba niewiele jest
-
Sklep na odzańskiej jest jeszcze ostatnio byłem i był )
ja zabardzo nielubie tam spzedających
-
zgadza się niema juz szyldu tego małego został zdjęty ale sklep jak funkcjonował tak funkcjonuje prawda że niekiedy zdarzaja się nagłe zamknięcia co czasem może irytować gdy się niewie kiedy własciciel wróci i czy w ogóle wróci a co do dogadania się to uważam że są otwarci zresztą trzeba wiedziec jak zagadać i o czym rozmawiać ;-)
Pozdrawiam
Serpent
Uprawnienia umieszczania postów