-
Re: sklep KONGO w katowicach ???
Hey! Zostal jeszcze jeden Lamparcik ,bo ja kupilem Hihi teraz ejst samotny wiec lepiej sie spieszyc
-
mord jest tam jeden mankament.... ktorego widac nie zauwazyli :P
poloz sobie pajaka wlasnie tak jak tamten a sie kapniesz o co chodzi hehehe
oko ci sie zamknie... :P
nom ale mniejsza z tym, kazdy moze miec wlasne zdanie.. odnosnie fotki ja mam swoje takie jak juz napisalam, odnosnie sklepu ogolnie jak i szczegolowo jestem prawie max zadowolona (tzn 95% hyhyhs 100% to byloby za duzo komplementu)...
-
Co do oka wątpię A jeśli chodzi o sklep to jest to chyba pierwszy raz, kiedy tyle osób jest zadowolone........czy to dobry omen i jaskółka zmian? Oby!
-
niestety raczej nie jaskolka zmian
sklep nie jest nowy, nie istnieje od roku czy dwoch ale "troche" wiecej sie tym ludzie zajmuja....
-
Czy moglbym prosic o podanie godzin otwarcia w soboty?
Chcialbym tam jutro podskoczyc a na stronie nie widze nic o godzinach otwarcia ani o lokalizacji :/
-
Z TEGO CO WIEM TO OD 10-14 :d W SOBOTY...NA PLEBISCYTOWEJ ,KAWALEK OD KINA RIALTO ,JAKIES 5 MINUT DROGI OD RYNKU W KATOSACH !
-
No ja samochodzikiem na gielde jade po plytki to sobie tam podjade. Moze dokona sie cud i dostane Geniculate nieduza?
Albo pod nieobecnosc drugiego domownika qpie gekonika i potem nie bedzie wyjscia poza akceptacja [ juz w przypadku ptasznikow sie udalo :P ]
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
-
Znam historię tego zdjęcia dokładnie. Żaden fotomontaż - sztuka wytrzymać z takim pająkiem prawie na oku (pazurki! - kto miał na ręce dorosłego B. albopilosum, ten wie). Niestety WebMaster niepotrzebnie obrobił je - może chciał spotęgować efekt. Chyba będą linki do oryginału.
-
Bedzie link, bez obaw. Bo zdjecia nie sa montowane. Pozdrawiam wszystkich.
-
heh spoko dostalam oryginaly nie obrobione...
dzieki Kruk :] i nie oburzaj sie tak, ja jestem podejrzliwa co do wszystkiego :P tak mnie juz zycie nauczylo
do tego porozmawialam z elaphe dzisiaj (znaczy patrzac po godzinie wczoraj) i znam juz kawalek histori fotki w sumie na stronie lepiej wyglada to foto po obrobce chociaz pajak wyglada wtedy na vagansa [LOL]
maly JOKE na koniec:
elaphe: hyhyh proponuje lepiej dbac o oczka meza ;P a noz widelec jakas samica mu wpadnie w oko hehehehehe
Uprawnienia umieszczania postów