Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: albinos? jak?

Goblin
    Guest

Re: albinos? jak?

Nie niedostanie zadnego szoku tylko zeby miał się jak poruszac i odpowiednie warunki... młode albinoski sa koło 140zł a koło wieży go niestawiaj bo zwariuje.... one słyszą...

Silent
    Guest

wlasnie wiem ze slysza, ale ja z wiezy rzadko slucham, czesciej z kompa. tylko sie chcialem dowiedziec czy ,,lightowa,, muzyczka od czasu do czasu im nie bedzie przeszkadzala. bo np. jak mialem chomika i mu puscilem black metal to od razu sie zywszy zrobil (nie, nie byl zdenerwowany), a jak mu puscilem muzyke klasyczna to poszedl spac do domku. Pare razy to powtarzalem, za kazdym razem to samo wiec sie pytam czy gek tez tak bedzie reagowal, nie bede go katowal jakas glosna muzyka

pozdro

Goblin
    Guest

raczej będzie się stresować...

MareQ
    Guest

masz problemy jak mrówka z moczem.
    Świeżak jesteś w te klocki a myślisz o wyhodowaniu albinosów. Widze że masz 2 samiczki lamparta, więc kup im samca i spróbuj rozmnożyć. Jak Ci sie uda to za kolejny cel postaw sobie odmiany barwne...

Biber
    Guest

są to wykorzystywane przez hodowców wady genetyczne dziwne że na wadach można zbić dużą kase :]

Goblin
    Guest

"są to wykorzystywane przez hodowców wady genetyczne dziwne że na wadach można zbić dużą kase :]"

Albinizm to jest wada genetyczna ?? coś mi sie niewydaje...

Silent
    Guest

Chyba jednak tak, bo przeciez takie ubarwienie zdradza ich polozenie w naturalnych warunkach. to tak jak by zolnierze na wojne w zimie szli ubrani w czarne kombinezony

(troche abstrakcyjny przyklad)

mantid
    Guest

abstrakcyjy, ale trafny...

Mareq ma racje, spróbój dochowac się potomstwa od tych samic, które masz - jeśli masz fundusze, to kup samca albino i dopuśc go do tych samic - wtedy otrzymasz potomstwo - heterozygoty na albino...

Biber
    Guest

to są wady genetyczne... tak samo jak większoć geknów na wolności to standard to zdażają sie osbniki "inne" które dzieki innym kolorom są droższe tak przynajmniej gdzieś czytałem chyba na jakiś zagranicznym forum

Silent
    Guest

Dzieki Mantid. To teraz bede szukal smaca albino

Uprawnienia umieszczania postów