Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Giełda w Częstochowie

Giełda w Częstochowie

Czy jest może jakas gielda z gadami w czestochowie??Jak jest to gdzie i kiedy sie odbywa??

Re: Giełda w Częstochowie

Hahahaha

PS> Mysle, ze moj smiech moze byc potraktowany jako odpowiedz...

buahahahahahahahahahahahah, dobra skasujcie moją odpowiedź

cepelia
    Guest

male miasto to nie ma gieldy ALE jest pare dobrych sklepow zoo .zalezy czego szukasz ja choduje rozne zwierzaki (rybki, kraby ,zolwia i węż ) i powiem ci ze raczej nigdy nie kupuje dla wszystkich w jednym sklepie np. gady i rozne takie ( ) to polecam taki maly sklepik w I alei kolo zakladow sportowych , ryby i akcesoria zawsze kolo mc'donalda na wolnosci i na rocha natomiast NIE POLECAM sklepu na ul czarnieckiego po karmie padlo mi kilka ryb i dwa kraby (pewnie zle przechowywana albo co innego) i sklepu w tessco (jak w supermarkecie ceny przewalone sprzedawcy beznadziejni i niekompetentni tzn sam widzialem jak malemu dziecku mamusia kupila pytona a sprzedawca twierdzil nadal ze on prawie nie urosnie wiecej !! poza tym terrarium za 10 zl plastikowe i wypelnione tymi wiorami dla chomikow !!) wiec zalezy co chcesz kupic musisz chodzic ogladac i rozmawiac ze sprzedawcami a po pewnym czasie sam sie przekonasz ze nawet baaardzo skromne sklepy sa lepsze niz supermarket z kajmanem w tessco

hmmm, ja poleciłbym inne sklepy, na pierwszym miejscu oczywiście sklep pana Przemka "Pyszczak", (pod sezamem, w bloku przy ksiegarni) ten sklep to istna giełda, kupisz wszystko po normalnych cenach. Drugi sklepik, oczywiście Pyton na północy (naprzeciwko hali "Promenada" też w bloku) mały ale jary, jest wszystko, właściciele prawdziwi hodowcy, ceny normalne. Ten sklep w I alei, fajny ale ceny "alejowskie" cambridgei u nich 20zeta 1wyl, a w Pyszczaku 10zeta. Ten przy mc'donalds raczej sklep akwarystyczny.

Uprawnienia umieszczania postów