Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Znacie jakiś sklep z gadami w łodzi

Mieszany widok

Znacie jakiś sklep z gadami w łodzi

Mieszkam w łodzi i nie znam pożądnego sklepu z gadami piszcie ???

Re: Znacie jakiś sklep z gadami w łodzi

jest niekoniecznie tak porzĄdny jak by nalezalo ale jest jakna polskie warunki spory wybo czasem sa legi zielone sklep zoo natura w geant na al.wlokniarzy w tym nowym

Witam.
    Co do wyzej podanego sklepu, moim zdaniem chcac kupic gada nie warto tam zachodzic. Co do gadów jest bardzo kiepsko, oj kiepsko.
    Ostatnio znalazlem tam mlodego epicrates cenchria maurus za 300zl - ależ wybór.
    Jesli masz mozliwosc to warto dostac sie na gielde zoologiczną.
    Pozdrawiam . Czesc

gielda zoologiczna odbywa sie na stadionie startu w kazda niedziele jakos od rana do 15 chyba... gady i plazy sa tam na pewno, ale niestety nie moge powiedziec ci o nich wiecej, bo po prostu sie nie znam... musisz wybrac sie sam... wejscie jest darmowe...

mozesz zajrzec jeszcze na ogolnopolska akwarystyczno-zoologiczna gielde na ul. rownej 3... odbywa sie z tego co wiem co czwartek od 16... wstep 10 zlotych za dwie osoby i tylko za okazaniem papierka, ze prowadzisz dzialalnosc zwiazana z tematem... problem niewielki - grzecznie pytasz wchodzaca tam osobe, czy mozesz wejsc z nia, albo dajesz w lape ochroniarzowi... nie wiem niestety jak, wyglada oferta...

Co do giełdy na stadionie start to tam w zasadzie jeden człowiek sprzedaje gady, przynajmniei z tego co wiem(byłem kilka razy), ale można kupić traszki żaby i krewetki doakwarium.

Uprawnienia umieszczania postów