Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Kurde rodzice mi nie pozwalają na geka

spider13
    Guest

Re: Kurde rodzice mi nie pozwalają na geka

nie mówie że chce sie z nim bawić jak ze szczurem tylko żeby nie miał bardzo delikatnego ciała a wziąść na ręce czasem można dlategeo chcem kupić lamparciego

Danio
    Guest

kup i sie nie pytaj. ja postawilem ojca (na giedzie w legnicy) przed faktem takim ze chce miec geka i nie mial innego wyboru procz innych zwiarzatek wynioslem tez geka . lamparty sa super kolorystycznie ,przyjaze ciekawskie i wogule polecam

spider13
    Guest

kupuje tylko nie mam kasy a tata sie zgodził tylko musze kupić jak najszybciej żeby sie ie rozmyślił

Arachne
    Guest

hehe..a ja mam miec jutro przyjedzie mi z Wrockajuz se nei moge doczekac..ja z kolei nie moge miec pajaka..

Arachne
    Guest

szczerze ci powiem ze ja wolałabym miec pajaki niz geka..ale lepsze to niz nicwkoncu go mam

spider13
    Guest

można mieć i to i to i pająki i geka

marcin24
    Guest

Ja mampająka i niedługo kupuje sobie geka

geckonum
    Guest

heh kupić i przedstawić przed faktem dokonanym, coprawda ja dostaje kase od matki co miesiąc, ale ona ma ta kase, jakbym chciał se węża kupić to musiałbym od niej kase wyciągnąć a gdybym jej skłamał na coś i kupił węża zamiast czegoś innego to z faktu że ona jest psychologiem stwierdziłaby że moge ją okradać i bóg wie na co wydawać pieniądze (może narkotyki!?) i powiedzcie mi co JA mam z takim fantem zrobić

poltergeist
    Guest

umnie to było trudno
    najpierw kanarek (smród)
    legwan(za duży i wedłóg moich rodziców brzydki)
    miała być felsuma(jakoś się zgodzili choć z odrazą)
    ale w sklepie nie było i mam geka który stał sie absolutnym pupilem rodziny

Danio
    Guest

poltergeist- u mnie bylo podobnie mam kilka pajakow ktore nie sa szczegolnie lubiane przez moja mame :d za to gek jest jej ulubiencem potrafi sie na niego gapic godzinami....
    geckonum-co do Ciebie to ja nie wiem:| ja bym tak nie mogl byc wiecznie kontrolowany na co wydaje 2 czy 3 zl wez od mamy kase na cos wydaj troche mniej i tak z nmiecha na miecha odkaldaj sobie zreszta jutro mikolaj moze sypna cos siankiem wiec bedziesz mial gotowke w kieszeni !! powodzenia !!

Uprawnienia umieszczania postów