-
Re: Kurde rodzice mi nie pozwalają na geka
nie mówie że chce sie z nim bawić jak ze szczurem tylko żeby nie miał bardzo delikatnego ciała a wziąść na ręce czasem można dlategeo chcem kupić lamparciego
-
-
kupuje tylko nie mam kasy a tata sie zgodził tylko musze kupić jak najszybciej żeby sie ie rozmyślił
-
-
szczerze ci powiem ze ja wolałabym miec pajaki niz geka..ale lepsze to niz nicwkoncu go mam
-
można mieć i to i to i pająki i geka
-
Ja mampająka i niedługo kupuje sobie geka
-
heh kupić i przedstawić przed faktem dokonanym, coprawda ja dostaje kase od matki co miesiąc, ale ona ma ta kase, jakbym chciał se węża kupić to musiałbym od niej kase wyciągnąć a gdybym jej skłamał na coś i kupił węża zamiast czegoś innego to z faktu że ona jest psychologiem stwierdziłaby że moge ją okradać i bóg wie na co wydawać pieniądze (może narkotyki!?) i powiedzcie mi co JA mam z takim fantem zrobić
-
umnie to było trudno
najpierw kanarek (smród)
legwan(za duży i wedłóg moich rodziców brzydki)
miała być felsuma(jakoś się zgodzili choć z odrazą)
ale w sklepie nie było i mam geka który stał sie absolutnym pupilem rodziny
-
poltergeist- u mnie bylo podobnie mam kilka pajakow ktore nie sa szczegolnie lubiane przez moja mame :d za to gek jest jej ulubiencem potrafi sie na niego gapic godzinami....
geckonum-co do Ciebie to ja nie wiem:| ja bym tak nie mogl byc wiecznie kontrolowany na co wydaje 2 czy 3 zl wez od mamy kase na cos wydaj troche mniej i tak z nmiecha na miecha odkaldaj sobie zreszta jutro mikolaj moze sypna cos siankiem wiec bedziesz mial gotowke w kieszeni !! powodzenia !!
Uprawnienia umieszczania postów