Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Kurde rodzice mi nie pozwalają na geka

spider13
    Guest

Kurde rodzice mi nie pozwalają na geka

Mówią że mam za dużo pająków i nie moge mieć już zwierząt przecież ja sie nimi opiekuje nie oni niewiecie jakbym mógł ich przekonać??

spider13
    Guest

Re: Kurde rodzice mi nie pozwalają na geka

jak kupowałem pająki to stawiałem ich przed faktem dokonanym ale niewiem czy teraz to zadziała

josetsu
    Guest

urzekla mniue Twoja historia!! teraz tez kup i juz!

MareQ
    Guest

jakbyś im nie powiedział to pewnie nawet by sie nie kapneli że masz :P
    Kup i problem z głowy.
    Ja tak ostatnio zrobiłem z wężem. Przyniosłem i już, pomimo że mama protestowala jak szalona. Itak sie tego nie tknie żeby wywalic ... Zresztą miała szczęście bo stwierdziłem że agama fajniejsza i już zamieniłem sie za brodacza

dkk15
    Guest

ja by tez proponowal ci kupic i postawic ich przed faktem dokonanym jezeli sie zgodzili na pajaki to niebeda mieli nic do gekona ja teraz jakos pracuje zeby sobie kupic pajaka ale jak mi jakas kasa wpadnie to kupie pajaka i postawie ich przed faktem dokonannym

spider13
    Guest

robiłem tak z każdym pająkiem i nie mieli wyboru musieli go zatrzymać no ale rodzice zgodzili sie na geka pod jednym warunkiem musze na każdej lekcji zbierać podpisy od nauczyciela jak sie zachowywałem (nie były one najlepsze) mam mieć na każdej lekcji dobre (to nie będzie trudne wystarczy tylko trzymać język za zębami) no i po kłopocie napewno mi to nie wyjdzie ale kupie geka wcześniej a później im powiem że sie zgodzili

_TRIMEK_
    Guest

kup i sie niepytaj

spider13
    Guest

Chciałbym takiego geka któreko mozna spokojnie brać na ręce i niewiem czy wybrać Lamparciego czy Domowego

dkk15
    Guest

gekon to niejest chomik ktorego bedziesz wyciagal na rece ja to bym ci poradzil kupic geka oswoic go i uswiadomic se ze to zwierze terrarystyczne a nie gryzon

Nazar
    Guest

sobie:P

Uprawnienia umieszczania postów