Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: CZY JEST W WARSZAWIE GIELDA...

Mieszany widok

MaChNiC
    Guest

CZY JEST W WARSZAWIE GIELDA...

Chcialem sie dowiedziec czy jest w Warszawie giełda ze zwierzaczkami np.pajakami,rybkami,gekonami ... i tak dalej .. ( najbardziej mnie intresuje czy sa pajaki na tej gieldzie )
    jesli ktos wie cos o tym to prosze o kontakt na gg : 1713352 lub na e-maila : ride@op.pl

Re: CZY JEST W WARSZAWIE GIELDA...

Jest mini giełda w łazienkach, a przynajmniej była w starej pomarańczarni, odbywa się ona w soboty i niedziele jak pamiętam.

5 rybek + 5 gadów + 5 papużek + stada psów i kotów (te 2 ostatnie na bank chore) W kwestji zdrowotności gadów się nie wypowiem bo nikt znajomy zakupów tam nie zrobił więc nie mam wiedzy - psy i koty natomiast to odpadki z hodowli (wiem, że ochydnie ta nazwa brzmi, ale takie tam są - nie udane sztuki).

Witam

Ja niestety kiedyś kupiłem węża na giełdzie w łazienkach, młodziutką samice amura (e.schrencki), oczywiście poddałem ją kwarantannie(4 tygodnie) i wpuściłem do samca po następnym miesiacu miałem dwa trupy. :-( po badaniach okazało się że to Amebiaza, moje gadziny nie miały prawa tego przeżyć(choć przez 2 tyg. leczenia jeszcze się łudziłem). Dodam tylko że mój samiec nie miał wcześniej żadnych kontaktów z innymi węzami, a ja go kupiłem od sułka(biofil) i miałem już ponad rok wiec napewno nie był chory.

ps. Całkiem możliwe ze jestem bardzo odosobnionym przypadkiem, ale ja tam juz nie kupie nawet myszy dla mojej żaby.

Tym smutnym akcentem musze zakończyć mój wywód.

Uprawnienia umieszczania postów