Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: dziwne zachowanie u lamparta

The_Answer
    Guest

dziwne zachowanie u lamparta

mam swojego lamparta miesiac, oswajam go i juz czesto wchodzi mi na rece troszke nei smialo ale gdy juz podsune palce pod jego brzuszek delikatnie to wchodzi i sobie siedzi, troszke mnie pozwiedza, ale do rzeczy, gdy wkladam reke do terra to zawsze najpierw podsuwam jednego palca zeby poznal, a on od kilku dni gdy podsuwam jednego palca to atakuje go jak robaka a gdy podsuwam rozpostarta dlon to normalnie lize i wchodzi, co jest grane??? dzieki za pomoc

gek_blo
    Guest

Re: dziwne zachowanie u lamparta

masz problemy. może jest głodny

Kmieciu
    Guest

jest coś co nazywa się "logiczne myślenie"... palec rozmiarami przypomina świerszcza, jest ruchomy... gekon stwierdza że to żarcie i taki skutek. mój co prawda tak nigdy nie robi ale to różnie bywa :P

iron_spider
    Guest

no wiesz jak sie nie karmi zwierza przez miesiąc to tak jest że żuca się na wszysto co się rusza a tak naserio to pewnie jest tak jak Kmieciu napisał

dkk15
    Guest

iron answer napewno karmil geka ale jest dokladnie jak kmiecu mowil jak by naprzyklad tobie dawali kurczaka pod nos to bys wpiepszal ale jak by ci dali konia to bys na niego wlazl.

Kmieciu
    Guest

hehe dobre :P

The_Answer
    Guest

dzieki za odpowiedz pozdro Kmieciu
    P.S.
    Gek je po ok.2-3 swierszcze dziennie :P

Arachne
    Guest

mój jje do 5 swierszczy..ale to rzadkoi tez atakuje palcechoc juz coraz rzadziej

Uprawnienia umieszczania postów